kusinbesök


John och Bea rymde till Malmö för att slippa vara med på en fågelskådarfest. Det gjorde de bannemig rätt i. Vi hade det fint, utom att Set var en illbatting mot John hela tiden och att gården var en stor efterfest mellan 4 och 6 så Bea fick ändå inte sova nånting. Men annars var det fint. Så fort de hade åkt idag blev Set värsta snällot och hjälpte till med matlagning och hade kalsingar och byxor och ändå kissade och bajsade i pottan (ok just det där var kanske inte ett tecken på ren och skär snällhet, men bra jobbat liksom!) och gick och la sig utan sura miner. Det är något med John alltså. Kanske avundsjuk på att han inte längre har Bea för sig själv, som jag minns att jag var på vår moster när hon fick sin första unge.

Imorgon börjar Erik jobba igen och ute faller syndafloden. Jag försöker reda i mitt liv och vad jag vill göra, men hur jag än frågar svarar min hjärna: Ingenting. Jag vill ha ett jobb men jag vill inte SÖKA ett jobb. Hatar att inte bli utplockad ens till intervju. Jag som är så himla bra på att skriva. Ansökningsbrev är jag tydligen sämst i världen på. Jag vill väl plugga men vet inte vad. Nä, ett jobb hade suttit fint, kan börja i tex typ februari eller så. Ja, jag har redan jobbångest.

Annars: tror jag tar tåget ensam till Stockholm på bröllop i september. Bella kommer vara fem månader då. Det är ok va? En natt? Va? Vavava?

Kommentarer:
Postat av: Kristin

Klart det är okej! Hon har väl sin pappa för bövelen. Tänk på att det finns barn som inte ens har några mammor och de klarar sig utmärkt ändå.

Postat av: Jennie

jag ska på bröllop på lördag med min kille, BARNFRITT = en natt borta från ungarna.Ska berätta hur det gick:)

2011-08-15 @ 19:43:03
Postat av: Malin (eriks syrra)

Det är klart det går bra. Ni får träna med lite kortare, men ändå ganska långa bortavaror först. Vill du/ni fortfarande bo hos mig isf? Har helt glömt att kolla om gästlägenheten är ledig till dina vänner.

2011-08-16 @ 21:43:28
Postat av: Erika

Vi bor gärna hos dig tror jag, det är jag och två till så vi behöver kanske inte ens gästläggan?

2011-08-16 @ 22:21:21
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Malin (eriks syrra)

Det kan ni bestämma själva. Det finns en våningssäng och en soffa som ni får sova i. Jag ska inte på arbetslagsfesthelg som jag trodde förut, så jag kommer vara hemma. Men jag är ju skithärlig, så det ordnar sig nog ; )

2011-08-18 @ 17:55:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits