kalas




Igår hade jag tårtkalas för tjejerna. Det var eftermiddagskaffe och två sorters tårta. Marika önskade ballonger så det blev det med. Set gillade dem. Bea och John kom också hit och det börjar bli ett stressmoment och problem för mig att Set måste vara så himla provocerande och gränstestande hela tiden. Hur får man bort våldsamma beteenden från ettåthalvtåringar?? Gärna innan nästa bebis föds tack.



Jag fick en fin bukett med tulpaner av Marika och Martina. När kalaset var slut gick jag och Bea & the kids en runda på stan och när vi kom hem igen hade en viss grå stor fet katt varit på dem. Typiskt. Tur att jag inte är en sån som behöver ha snittblommor hemma jämt.

 

Ikväll är vi på Claryhill och passar Otto hund och Molly katt. Efter middagen tittade vi på På spåret och Setting fick välling i min famn. Så somnade han. Helt mysigt. Har svårt för ordet mysigt, men det här var verkligen det. Varmt och skönt. Synd för honom att vi la honom i Clarys säng sen, för i hennes rum är det just nu fyra grader varmt. Uhu.

Kommentarer:
Postat av: marika

jävla murre!!

2011-02-18 @ 22:42:36

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits