regn

Spelade fiol hos Maja och när vi skulle gå hem öste regnet ner. Bellan ville inte ligga i vagnen, bara bli buren. Då fick hon skylla sig själv att hon blev dyngsur tycker jag. Hon verkade gilla regnet och tittade filosofiskt ut i det grå. Blir nog en drömmare den där. Precis som sin mor. HAHAHA. Not.

 

Jag "slängde" förresten "ihop" en liten sommarmössa till Bellan igår. Den är egentligen lila till färgen. Såklart. Hon passar bra i den. Är urgullig, om man ska vara sån. Setson vill bara ha sin "kippa" (keps) jämt så jag gör ingen till honom. Idag var sista dagisdagen och nu är det sommarlov. Firade det med en glass när han satt på pottan. Det kom kiss. Och så var vi i Oxie för att låna bilboken men den hade blivit utlånad en halvtimme tidigare! Den lånas ALDRIG ut annars. Bibliotekarien (som för övrigt gick i samma klass som Martina på Bivil) undrade vad som var grejen med volvo v70 just nu. Jag svarade: besiktning. Vi drog hem tomhänta och så var det med den saken. Om det inte regnar imorgon ska vi dansa midsommarstång på Kompassen. Hejdå.


Kommentarer:
Postat av: Erik

Jo att Set kallar sin keps som han gör är alltså endast hans utal av ordet 'kepa'. Han är alltså inte jude. Han kommer heller aldrig få sin fars tillåtelse att bil jude. Hans far har alltså inget emot judar. Däremot religion.. Det och monarki! Huh!

2011-06-23 @ 12:45:48
Postat av: Erik

Och de Bella har på huvet är en liten virkad mössa... inget annat.

2011-06-23 @ 13:25:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits