stressen

Familjen Svahn/Larsson svängde förbi på lunch och barndopp i parken. John var iallafall en badbaddare. Set inte. På torsdag drar Erik och Set till Bornholm på cykelsemester och det är förbannelsemycket att fixa tills dess. Jag har en bröllopspelning på lördag och måste repa både igår och imorgon. Så är bilen inte lagad och mopeden gick sönder idag och min cykel är punkad. Det är liksom lite mycket just nu. Erik håller dessutom på att starta upp ett nytt projekt på jobbet och har möten hela dagarna. Han har mörka ringar under ögonen och känner sig utbränd. Jag håller på att gå bananas i värmen med två barn, den ena skrikig av småbarnhet och den andra av trotsålder. Zå: om vi upplevs som en smula vreda och gnälliga just nu så finns det alltså en anledning. Om ni bara visste hur många gånger om dagen jag tar djupa andetag och räknar till tio. Drömmer om en trädgård och en sval bris ifrån havet. Ett gäng måsar och en pilner. *tar en kopp kaffe och en triss* (vinst, 50 kr. Nu jävlar)


Kommentarer:
Postat av: Bea

Mitt sötaste Set! Och heja er, snart är det över och semester och då kan ni pusta ut!

Postat av: Martina

Hur jävla cuuute är inte Johnno i keps då?? Ja Settan också såklart men Johnno ser ju hip ut så det förslår

2011-06-29 @ 09:16:53
URL: http://taxsam.se
Postat av: elisabet

Erika! Kan inte du och ungarna ta bussen ut till Virentofta och hänga med oss i trädgårn? Jag säger inte detta utav medlidande, (jo, litta kanske...) men allra mest för att jag faktiskt tycker det kunde vara roligt att hänga lite. På fredag nästa vecka så har jag "läsdag" och ska vara hemma och läsa ungdomsböcker... Kan ni då?

2011-06-29 @ 10:14:48
Postat av: elisabet

och så vill jag ju sniffa på Bellan!

2011-06-29 @ 10:15:37
Postat av: Erika

Hemskt gärna! Såvida vi inte åker till föräldrarna eller så förståss men vi kommer jättegärna ut till er nån dag!

2011-06-29 @ 15:25:39
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att det är lite svårt att göra en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg sida!

2011-07-19 @ 01:26:12
URL: http://smsalåna.nu

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits