Ny blogg!

Jag gjorde det, jag gjooorde det! Nu har jag en ny blogg, kom och se. Här kommer jag inte uppdatera mer så lägg den nya bland era bokmärken och länkar tack. Ajöken.

Dansa min docka 2

Kära dagbok. Idag hade jag och Bella en stund över innan vi skulle hämta Set på Skalet. Då lekte vi handdocka.

 

Sen tog vi bananpaus vid Mobiliabygget där vi kunde titta på grävskopor och leka valfri film av Jean-Pierre Jeunet. Hejdå.


klänning!

Moln. Ungefär det finaste som finns.

 

När jag vaknade i morse var min näsa en snorkran och huvudet gjorde alldeles ont. Som om det inte räckte med munblåsor och att Bella är i sin västa separationsångestfas i livet. Det var alltså tvunget att även tillkomma en förkylning just när jag ska till stora staden och gå på bröllop på lördag. Jaja. Jag och Bella var på mammagrupp med babymassage. Trevligt trevligt. Kaj och Sissel passade Set och bjöd honom på en egen väljkaka från kondiset. Lyxen alltså. På kvällen kom Maja och Helena hit på lite skvaller och kaffe, och Maja hade en så fin klänning på sig att jag fick låna den till bröllopet! Haha, extra kul när hon fick gå hem i bara tights och en av mina t-shirtar. Hon är dessutom gravid, så addera en glipa i tröjan. Hoho. Men ack så snällt, tack igen Maja! Nu ska jag bara rota fram några skor och kalasbysser så är jag all set. Göttans.

 

Annars vill jag att något nytt ska hända. Tex att jag får ett jobb bara sådär, eller ett hus. Funderar på att byta bloggportal men då måste jag först skriva ut hela denna bloggen för den ska minsann sparas. Synd att den är så fruktansvärt lång och att jag inte har word på min dator så jag skulle tippa på att det tar nåt år eller så innan det blir av. Kanske ska börja träna lite istället och försöka bli av med denna 7månadersmagen en gång för alla? Hm.. orka..?


Katt svalde lampa, lös i magen.

Set är alltid med och lagar mat på kvällen. Idag körde han potatis i beredaren till potatisgratäng. Till det skulle vi ha falsk fläskfilé (kotlettrad i småbitar) i sås med svamp och skit. När Set var klar i köket låg potatisen i fina tunna slajsar och sälen hade fått en säng.

 

Bella har bajsat märkligt rött bajs idag. Liksom röda klumpar i den vanliga senapsåsen. Det tog en stund men sen kom jag på att hon drog i sig minst en halv servett igår. Röd.

 

Imorgon är det babymassage igen. Det blir fint det. Förresten, Eriks lillebror Jon och hans tjej Lisa behöver ny lägenhet omgående i Malmö. Allt är av intresse. Nån som har nåt på lut, hör av er.


kära lilla ponny


Set och Henny fick rida för första gången i deras tvååriga liv. Andaktsfullt och koncentrerat.


Småttingarna fick bara ligga och lufta könen.

Men det var igår det. Idag åkte vi till Limhamn för att återigen försöka laga handbromsen på bilen men återigen gick det inte. Har vi någon volvoexpert här som kan säga vad felet är och hur vi ska åtgärda det? Den tar när man backar men inte när den rullar fram. Skitbil. Till på köpet var hissen trasig när vi kom hem. Skithiss. Jag börjar få en omgång munblåsor. Det får jag när nåt stort är på gång. Veckan som kommer är hektisk med bvc, mammagrupp och bröllop i Stockholm. Nästa vecka igen ska jag till tandläkaren. Hoppas de försvinner tills dess.

glassa

Lång och solig dag. Vi gick ut vid halv elva och kom hem vid halv sju. Lekt på tre olika lekplatser, ätit lunch i gräset och glass med farfar och Susanne. Toppendag tyckte Set. Erik är på filmkväll och jag hänger vid datorn. Den som vill spela wordfeud är välkommen att starta spel med erikapik. Det var mest det. Imorgon får vi besök av KHAlve. Det blir festligt!


Tre Bellisar, av finaste sortenhits