Leva på eggen

Jahapp. Nu är jag en av dem. De som lite tankspritt går med på allt möjligt för att det låter fräckt för stunden. En av de som tänker aja det fixar sig och åh-det-vill-jag-med-göra-NU och bara gör. Så känns det nu när jag säger upp mitt kontrakt och flyttar in hos Erik på vinst och förlust. Living on the edge. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Detta är väl egentligen vad jag väntat på hela livet. Att våga göra saker, att inte jämt ligga inlindad i en bomullsrulle av nån slags svenssonaktig trygghet, ett liv som man, i femtonårsåldern, med förakt  bestämde sig för att aldrig låta sig själv hamna i. Men nu tar jag klivet och hoppar ut för kanten. Och det är jävlar i mig med skräckblandad förtjusning.  


the state that I am in

Det händer mer dessa dagar än nånsin. Allt kan vara extremt krävande, jobbigt, ångestfyllt och bara hiskeligt. Speciellt allting som har med vår lägenhet att göra. Men precis som att bläddra i en bok går det faktiskt att ändra hela sin attityd och bara bli helt harmonisk. Över en minut. Det är vad som händer mig minst fem gånger om dagen. När jag och Erik moppar (eller hrm, bara Erik då) golvet i vårt nya sovrum och flyttar garderoben och drar bort plankor med vinkelslip i avsaknad av såg så att hela rummet luktar som på träslöjden förr när man skulle bränna in sin signatur i den lilla fula skärbrädan man fått klar lagom till jul för att man skulle kunna skriva ära vare gud i höjden - detta har jag gjort i slöjden på julklapparna till familjen. Och ställer in Eriks säng och min ljusslinga och blomma och hänger upp mandolinen på väggen. Och vi ligger och tittar oss omkring och snicksnackar om allt och inget. Då känns allt harmoniskt igen och jag bara släpper allt det tunga och jobbiga. Då vill jag bara stanna i det där rutiga rummet där man kan tjuvkika på grannarna och sitta utanför fönstret o lukta på möllan. Fint.

dagens öden och äventyr

Vi var på bröllop idag, jag Karin och Tiger. Kladdarn skulle gifta sig med Per och Karin heter numera någonting annat än Stjärne. Minns inte vad. Det var väl inte speciellt hejdundrande, vi var inte ens bjudna på festen hmpf! Så vi drog hem istället och snart är det dags för mat och bad i den Lomanska lyan. Är hungrig som få, bröllopet hade bara små snittar till bjuds. Jag och Karin började planera hur vi ville gifta oss och kom fram till att vi iallafall skulle hålla oss så långt ifrån gud som möjligt. Nä, jag är oinspirerad och trött. Återkommer när något roligt har hänt, tex när jag hittar nån som vill ha vår lägenhet eller när vi sett nya Harry P imorgon eller när det blir jul eller när jag får barn eller dylikt. Ajö.

min och Eriks moped

Jag och Erik har köpt en moped. Bild finns i föregående inlägg. Erik hittade den och jag betalade. Han är min bitch. Men det var inte det viktiga, det viktiga just nu är att mopeden icke längre är. Det började med att Erik tog upp den i lägenheten, vilket bara det var jävligt dumt gjort. Han skulle, som han själv sa, bara "kolla vad som är fel". Mm. Av den kropp som en gång var stor som en välgödd gris finns nu bara ett smalt urkarvat svart skelett kvar, resten ligger i små högar här och var på köksgolvet. Köksgolvet som vi äntligen fått rent efter år av gammal motorolja och annat kräk. För en dag sen var köksgolvet skinande blankt i en ljusbeige färg. Nu är köksgolvet grått och fyllt av motordelar och jord+olja. Buhu. Det är som de där ryska dockorna  - varje del han plockar av döljer ännu ett fel och ännu ett. Nu börjar jag tro att Erik gått i trans och hittar på fel som egentligen inte finns bara för att han tycker det är så spännande. Jag menar, bara för att sängen är obäddad är den ju inte obrukbar. Man kan ju sova i den ändå. Jea, det var Martina som var metaforernas mästare, ok?!

Det är ledsamt att se, men jag vet samtidigt att när han plockar ihop den igen kommer det vara som att ha köpt en sprillans ny moped istället för en gammal hackehackspettmoped för 1500 spänn. Det gör mig glad. Det gör mig också glad att jag vet att al hatar mig för att jag kallar honom hacke hackspett. Det är roligt.

Klockan är kvart över elva och jag har precis satt en deg till ett bröd. Kommer väl vara klart vid tvåtiden i natt. Tack jobb för att jag slipper stiga upp sex imorgon. Tiden upphör lite att existera när jag är hos Erik. Jag hinner med så mycket, kvällarna blir så långa. Hemma i min lägenhet hade det varit att jag hade bakat bröd vid sju och sen hade dagen varit slut, det är märkligt. Jag trivs här hos Erik.

Jag och Bea var på en förnöjsam biltur tidigare i eftermiddags. Vi var i bokskogen, eller rättare sagt, vi letade länge efter bokskogen och visste att den skulle ligga någonstans vid Oxie och Bara. Vi hade ingen karta men vädret var perfekt disvackert och att köra bil är ju som sagt ett sant nöje. Nå, en runda gick vi på ett ställe - mest spännande var när vi mötte en man som bar ett päron stort som en uppblåst ballong i ena handen. Sen åkte vi vidare till Torups slott där vi plötsligt såg en speciell man med ett lustigt skratt, alla som har varit hemma hos oss på nyårsfest vet vem jag talar om. Vi blev alldeles spattiga och gömde oss och smög hit och dit för att inte bli upptäckta. Han verkade gå på romantisk promenad med en brutta nämligen. Och så drack vi kaffe. Roligast under denna andra del av utfärden var nog när vi trodde vi hörde någon kalla sin hund för Malin. Den visade sig heta Marlyn men hey, när man säger Marlyn låter det ju faktiskt som att man säger Malin så det var ganska roligt ändå. Roligast skulle också kunna vara när en dam vid ett bord bakom oss helt plötsligt utbrast: "Happy farsday!" till sin make. Jag kunde knappt dölja mitt skratt och var tvungen att börja berätta historien om tomaten för Bea. Den historien kommer aldrig upphöra vara rolig bara pga att Kaj fick ett psykbryt första gången han hörde den - i åttaårsåldern sådär. Han skrattade typ en hel dag. Sen dess är det en väldigt rolig historia trots att den egentligen är astråkig. En mycket roligare historia är tillexempel när det ringde på dörren och Kaj gick och öppnade och sa: "Hej det är Kaj"

This is what you´ll get. over and out

min och eriks moped

12040-6

kolla speciellt det där hackehackspettklistermärket!!


bland möss och män

12040-412040-512040-3


erik tog bilder, jag hade dubbelhaka o va slitenerik tog bilder, jag hade dubbelhakamorgon efter förra crush, you know

jag gillar speciellt fläcken på lakanet...


Det där om bilar och sånt

Läste precis Karins blogg och kunde trots dess något tragiska innehåll inte annat än pusta ut en smula. Eller, pusta ut och pusta ut men iallafall inte längre känna mig som den ensammaste och mest osociala människan i världen. Jag har en bild framför mig av att när jag är på jobbet mellan två och tolv samlas alla vännerna och gör vänsaker i goda vänners lag. Jämt. Och jag sitter i en bil som sakta men säkert gnager upp mig - rent fysiskt alltså, jag har verkligen massor av sår på båda händerna och ingen annan finns att skylla på än biljävlarna. Och umgås aldrig med någon - skulle jag komma till.
 
Men idag bjöd Toyota på frallefrullebulle samt winerbröd som satt som en smäck. Vi på kvällspasset fick dessutom resterna från dagen vilket i praktiken innebar att Dandje, Oskar, Vicky och Mattias åt typ fem eller sex  winerbröd VAR. Jag åt en och tänkte genast på figuren. Man vill ju inte bli en fetknopp hallå. Näää, skoja bara. Men när den första jag åt hade droppat så mycket slafs i tidningen att den inte längre gick att bläddra kände jag att nä nu får det vara nog. Löste korsordet istället och åt min medhavda macka med ost. (och kände mig som Birute Slapokas *slapp och kass*- för alla som minns henne)


Torbjörn är på Island med sin pingla och har vänlig som han är lånat ut sin bil till mig. För första gången kunde jag sladda in på parkeringen på jobbet och känna mig lika cool som alla andra säkert gör när jag kommer med en fesen cykel som bara skriker *Hej jag heter Kickan och ska snart cykla till stallet trots att jag går på högstadiet, ska bara stå och hångla lite mot en björk med Roffe först*. Jag hade dessutom lovat skjuts till Mattias, Oskar och Viktor sen Mattias bil blev stulen igår. Så innan vi stack var vi uppe hos Oskar som ganska nyligen köpt lägenhet och kollade in den. Och ärligt talat; vad är det med folk och glasskåp som innehåller typ glas? Jag fattar verkligen inte grejen. Som nån slags utställningsmonter inne i lägenheten, som dessutom ALDRIG innehåller NÅGONTING som skulle kunna NÄRMA sig benämningen *snygg* eller *vacker* eller ens *intressant*! Finns det en enda interiörsdetalj jag hade kunnat dumpa någon för så är det fanimig ett glasskåp. Freaks!

Anyway, kom till jobbet med en hel bunch of passagerare och kände mig jävligt kingig, tänkte mig att det skulle bli samma på hemvägen, men neejdå då skulle helt plötsligt hela gänget till GP (gamers paradise eller nåt sånt) Så hem fick jag köra själv men det var mest fint, som när jag fortfarande bodde hemma och tog bilen till fredagsteet hos Marika och på hemvägen körde lååånga omvägar och lyssnade på bra "körabilinatten"-musik - vilket för övrigt är något av det bästa jag vet. Bäst på den tiden var att jag inte behövde betala bensinen. Bäst just nu var den nostalgiska biten, samt det faktum att jag fick köra bil ensam på natten i en tyst och tom stad och lyssna på sugarcubes och bara ha det fint. Jag parkerade den sen här hemma på Fricksgatan där det bara stod en annan bil. Och nu är jag nojig till max att den ska bli stulen. Jag menar, detta är ett ganska rough område faktiskt och gatan innehåller snarare råttor än gatlampor om man säger så. Vad ska jag ta mig till om någon stjäl Torbjörns bil? Jag kommer inte kunna sova i natt.

Jag har dessutom varit så uppspelt (ja, jag älskar allt som har med bilar att göra - speciellt när det har med mig att göra samtidigt) över denna bilgrej att jag har drömt långa och ingående drömmar i natt om hur jag har lånat någons bil och hur seg den var att köra (som att köra på en trettioväg men bara få köra i femmans växel), och så glömde jag bilnyckeln på jobbet och var tvungen att ta bussen dit för att leta upp den men då började en läskig man att följa efter mig och jag var tvungen att springa iväg men det gick också sådär segt som typ man vill verkligen kuta men kan bara gå med benen väldigt böjda (likt pundaren utanför apoteket). Och så kom jag hem till en tjej som var konstnär och bara målade och skulpturerade hemska saker som påminde starkt om Tim Burton. Och helt plötsligt var jag i Afrika för att studera råttor, vid en busshållsplats stod Helena (hon var ingen råtta) och där hade hon stått i flera dagar för varje buss var fullare än den förra, och så hittade jag ett råttsläkte där individerna var totalt oskygga och randiga. De kunde dessutom prata och hade mänskliga tungor och tänder. Det var en mycket märklig dröm iallafall som gjorde mig förbryllad och inte alls utsövd.


Skulle jag tippa så tror jag att de närmsta dagarnas bloggar kommer att handla mycket om bilar och sånt. Nu är klockan snart två. Jag ska sova.


tårtan

Imorgon bjuds det på tårta på jobbet. Det är min förtjänst, för det var jag som tydligen rapporterade fel så att jag fick 14 kr för mycket än jag skulle. Alltså inte i timmen utan i veckan eller nåt sånt. Ajajaj. Men om jag nu ska förlora tolv timmar i månaden på att jobba här - är det så jävla svårt att bjussa på 14 spänn tänker man.. Hey jag vet, vi låter Erika jobba för 1000 spänn för lite varje månad, det blir skoj - och hon ska fanimig inte få betalt när hon har matrast! Tack fuckers.


Ska köra bil imorgon. Och det ska bli hysteriskt roligt. Basta.den kalla vinden och den varma

3 SAKER SOM JAG GILLAR:
sova tätt med annan kropp, läs Eriks
dadlar
när jag blir bekräftad och uppmärksammad

3 SAKER SOM JAG TYCKER ILLA OM OCH SOM SKRÄMMER MIG:
lathet
fundamentalism
krämer och salvor

3 VIKTIGA SAKER I MITT RUM:
sängen
mina skivor
min fönsterkarm

3 SLUMPVIS VALDA FAKTA OM MIG:
jag är förtjust i industrier och stora maskiner
jag har haft en fotvårta på min häl som plötsligt bara försvann och aldrig kom tillbaka
Jag tycker bättre om att vara under vatten än över

3 SAKER JAG VILL GÖRA INNAN JAG DÖR:
åka till Alabama o Las vegas
skriva en bok
få barn

3 SAKER SOM JAG KAN GÖRA:
köra bil
knyppla
spendera en hel dag med att inte göra nånting

3 SAKER SOM JAG INTE KAN GÖRA:
"röja undan"
spela piano
flyga

3 SAKER SOM JAG SÄGER MEST:
jag är hungrig
Vad ska jag laga för mat?
wazup?

3 KÄNDISFÖRÄLSKELSER:
Bill Murray
Jakob Eklund
Hon i six feet under som var ihop med Nate
dörr

Har börjat tänka ut olika sätt att möblera om i Eriks lägenhet. Måste få in mina grejer med ju. Iaf, kom på i morse att dörren till sovrummet ska bort. Som det är nu sover vi i vardagsrummet eftersom Eriks vanliga rum är tres petit. Ingen människa kan trivas där inne. Vardagsrummet är gött att sova i men det funkar inte i längden, tänk när jag vill lägga mig tidigt o Erik vill vara uppe, eller när jag kommer hem sent från jobbet och Erik har gått o lagt sig för den delen. Då är det smart att ha ett sovrum. Det jobbiga är att Erik hatar det som i framtiden ska bli vårt sovrum. Jag kan förstå vad han menar, det är inte speciellt inbjudande att bo i ett stort rum med ett litet fönster och schackrutat golv. (hur fanken stavas det förresten?) Smart hade då varit att ta bort dörren och på så sätt integrera rummet i resten av lägenheten. Jag har ju bott med tygdörr nu i fyra år vilket har funkat mer eller mindre smärtfritt beroende på situationen i fråga, och tycker att det är en alldeles utomordentligt bra idé. Hatar tanken på att stänga in mig nånstans och inte varken se eller höra vad som händer i resten av lägenheten. Kan ju ha å göra med min vansinnigt nyfikna personlighet, men jag tror snarast det har med den allmäna frihetskänslan att göra.

Skar mig precis i fingret när jag stod och lagade diskmaskinen. Shit jag är så händig. 

Hörde ett band igår som heter Taxi Taxi. Som jag förstod det hade de inte så många låtar, typ två. Vet någon? De var bra iallafall. Dessutom hörde jag p3-live (som man kan göra på jobbet kanske en gång i månaden när någon vänlig själ bytt från rixfm eller nrj till p3 och ingen av pöbelfolket orkat byta tillbaka) där de sände en spelning med My favourite - vilka ju faktiskt var smått förtjusande! Tänk det Karin, att jag tyckte det, bra va bra va?
Annars har jag börjat lyssna en del på p1 på jobbet. Jag installerar ju soundpack (alltså fyra st extra högtalare till radion) på Aygo och då måste man, när allt är klart, testa om det funkar eller om man satte fel sladd på fel plats o glömde klämma fast kabeln i den andra kabeln osv. Då brukar jag lyssna på p1 där de gör reportage om tex horor i Amsterdam eller fulla kids i Stockholm. Väldigt förnöjsamt tidsfördriv som gör att jag kan känna mig både vuxen och viktig. 
Det brukar för det mesta dock resultera i att jag kör ut bilen i mörkret där jag låtsas att jag gör viktiga testkontroller men istället bara sitter och lyssnar på radion och alltså är varken vuxen eller viktig utan bara en oansvarig slacker. Det är fint att jobba kväll när chefen har gått hem. I just say.
  
Måste gå och handla strumpor nu. Har inga och ska tvätta först imorgon. Blä. Kan jag ta gårdagens?

André Emil *nåt pingpongnamn* Lundin

Al är en av mina vänner. En av de bästa som jag känner. Min syster kallas för Bea, och Al - han kommer från Korea. Al blev adopterad, men som tur är inte konserverad. Min vän Al o jag har tillsammans aldrig varit i Prag, men kanske åker vi dit någon dag. Nu har Al blivit kär  - jag lovar och svär. Det tycker vi alla är som konfettiregn som smäller, ibland är det så drygt när Al annars mest gnäller. hahaha. Al, jag skojade bara - det är ingen fara. Ty du är som sockersöt honung, allas vår konung.

Enough?!

Annat nytt: Jag tonade mitt hår för andra gången idag - i väntan på att min vanliga hårfärg ska komma fram efter typ tio år av färgning. Skillnaden blev i princip obetydlig. Det var samma sak förra gången. Jaja, får väl vänta några år till det har vuxit ut helt I guess.
Har mest sovit hela helgen, typ tolv timmar varje natt. Illa. Utom kanske i lördags när jag hade den där smashing utekvällen o var uppe till halv sex nånting. Då sov jag nog inte så speciellt mycket. Det kvittar.

Just nu håller jag på att läsa Gangsters, vilket tar lång tid då jag inte hinner läsa så ofta. Grejen är dock att både när jag läser den och när jag läste Gentlemen har jag blivit så besatt av känslan i dem. Liksom, när jag  till exempel är ute och går blir jag lite darrig varje gång jag går förbi ett äldre hus byggt av mörkbrunt tegel då det känns som jag går förbi Henry Morgans hus med den lustiga lägenheten. Det ligger en speciell tung stämning över de där böckerna som är lite äckelskön. Skräckblandad förtjusning. Jag gillar det mycket.

Erik och hans bror installerade en råttfälla och har på ett dygn kunnat summera sin fångst till FYRA möss. Jag vill inte veta vad som döljer sig i dessa väggar.

full på möllan

    jag e full. va på kb, va på crush. Träffa nya vänner träffa andra vänner. är hemma hos erik nu. det var inte meningen. skulle va en självständig kvinna denna kväll o tup skita i min man men så gick jag över möllevångstorget tjugo över fyra nånting o blev antastad av en man som älskade sex, ville kyssa mig o ville älska mig genom livet. jag tackade vänligt men bestämt nej. han tog det som ett ja. jag smet in till erik o lyckades undgå en våldtäckare. typ. nu är jag en av alla som tycker möllan e farlig o full av invandrare som vill våldta. haha. neeeej det är jag inte alls. alla som känner mig vet att jag bara förlorade o ville hem till mannen i mitt liv. Har haft en skitkul kväll. Har klarat mig hela kvällen utan å messa eller ringa. har gått skitbra så bara e jag på väg hem o bara råkar ringa o allt förstörs. jeajea. anyway. hoppas alla hade lika kul som jag, ajö.


alltså, det va faktiskt en man som ville älska mig genom natten, han kom från en blandning av marocko o frankrike., whadever. jag ljuger inte iaf, jag va inte bara besatt av min man.. så var det.

Precious

Ser att min blogg turns out to be en av alla *hej jag ältar mitt förhållande*-bloggar som finns i världen. What can I say, det är ett underhållande ämne. Läste mitt föregående meddelande tillsammans med Marika som kände att hade hon varit Erik hade hon blivit ledsen över vad jag skrev. Det är ju inte alls meningen att dissa honom, men kanske gör jag det lite väl ofta.. Nu tror jag ju inte att Erik ens läser min blogg, och skriver man dagbok innebär det väl någonstans att man bearbetar och analyserar sin upplevelse av livet, men visst - att outa en massa grejer om Eriks snaskighet eller råtträdsla kanske bara är taskigt.
Därför kommer nu anledningar till att flytta ihop med Erik:

- Pojkvän. Bara det att jag får spendera alla mina nätter (ses sällan på dagen då han går i skolan på förmiddagen o jag jobbar på eftermiddagen/kvällen) tillsammans med Erik gör att jag flyttar dit när som helst. Tänk att få bo ensam (utan att bo i kollektiv alltså) ihop med den man är så kär i, det är ju helt fantastiskt. Plus i kanten är att Erik gärna flashar sin body in the nude, iallafall när han ska eller har duschat. Läckert.

- Mat. Erik är extremt bra på att laga mat. Det kommer vara han som lagar vår mat jämt. Ok, den kommer inte vara färdiglagad före kl 2200 men vi kommer äta den tillsammans och jag kommer inte behöva anstränga mig. Sen kan jag diska kanske. 

- Handy man. Erik ska köpa sin lägenhet och renovera den. Det betyder att jag kommer få bo i värsta lyxen, göttgött. Han har dessutom bra smak och vill bli arkitekt, dvs är intresserad av inredning och sånt.

- Beteende. Vi är väldigt lika vad gäller hushållsengagemang eller vad man ska säga. Bara sådana simpla saker som hur mycket diskmedel o toapapper man använder eller hur högt man får spela musik eller vilken musik som ska spelas - sånt som ofta kan ge upphov till konflikter - sånt är vi i princip helt överens om. 

Om jag flyttar in innan jul kan jag baka mitt julgodis o Erik kan koka glögg och så kan vi bara vara kära i den kalla och ruskiga vintern. Muums.  

vem vill bli miljonär?

Tänk om det är en dålig idé att flytta in hos Erik? Det var precis en tjej som ringde på lägenheten men hon hade nog inte läst igenom annonsen ordentligt eftersom hon bara kunde erbuda en lägenhet i utbyte. Den var dessutom på 70 kvm och kostade typ 5000 spänn. Jag sa tack men nej tack, hon sa nervöst "ja det skadar ju inte att ringa eh he"
Anledningar till att inte flytta in hos Erik:

- Kylan. Lägenheten är askall. Elementen är för små, men ändå hittar jag varje dag nåt fönster som står och är smygöppet. Trots att Erik också tycker det är för kallt.

- Råttan. Ursäkta mitt tjat men inatt hördes fler råttor, dock i väggen denna gången men det kvittar. Råttor är fanimej obehagliga. När jag kom hit i går vid halv ett på natten låg Erik och kollade på Futurama och hade ont i örat. I sängen låg även en ishockeyklubba. Det är sant. Den var ett råttvapen.

- Sunket. I vardagsrummet finns så gott som jämt gammal disk på tv-bordet. Vilket ger ett skabbigt intryck. I kylen står hur många mjölkpaket som helst, kanske fem, varav ett är frächt och de andra gick ut senast för kanske två veckor sedan. Allting bara ligger i högar liksom. Och ja jag vet att det ser likadant ut hemma hos mig men nu snackar vi Erik här ok?!

- Toan. För det första gick lysröret sönder för kanske två månader sedan. Fortfarande är det inte fixat och istället har han satt in en vanlig lampa som han dragit från ett annat rum. Muggigt ljus därav. Det är inte så att han är kass på att städa toan, tvärt om. Han är bara trög vad gäller köpa nytt. Typ schampo och balsam har inte funnits på evighetersevighet, istället får man duscha sig i bara tvål. Visst, när jag flyttar in kommer jag ju såklart köpa sånt till mig, men då blir det antagligen så att det jämt är jag som kommer att tänka på att köpa sånt. AJaj, anledning till bråk.

- Snasket. Erik är ett snasko. Det är bara att konstatera. Äter chibbe i princip varje dag. Dricker upp en koncentrerad saftflaska på två till tre dagar. Då snackar jag om enlitersflaskor. Dricker glögg eller läsk eller vin. Ja, dricker är typ det enda han gör. Äter riktig mat gör han kanske nån gång om dagen men absolut inte regelbundet. Speciellt inte om han hittar nåt snask som är godare än mat. Ajaj, jag kommer bli en fetknopp!!

Sen finns det såklart oändligt många anledningar till att faktiskt flytta in här, bara det att få känna på den lenaste rumpan precis innan man somnar är ju faktiskt förtjusande..På tal om någonting helt annat var det ganska roligt igår på jobbet när Danje spelade på tipset. Hade tippat på tre matcher - bland annat zlatanmatchen tror jag, men det spelar ingen roll. Så satt han o var nervös, i halvlek började det se ut som att det skulle kunna gå vägen och vi alla började följa dramat med spänning. Han trodde dessutom att om det gick vägen skulle han kunna vinna uppemot 50 000 pix! Det brukar iallafall ge runt 25 lakan, aldrig mindre än 12 000 nånting - värför vi alla satt som på nålar när det var fem minuter kvar och han verkligen hade prickat in alldeles rätt. Så var det klart och han hade vunnit!! Nu är det fest! utropade Danje och ringde sin polare för att ta reda på hur mycket vinsten var på, polaren gav upp ett flabb när han såg att vinsten just denna gång i historien var 600 kronor.

600 SPÄNN. haha. Så gissa vem som kallas miljonären numera på jobbet?

even worser

nä ta mig tusan. Skrev värsta långa inlägget om att jag inte har något att göra på jobbet för att någon glömt beställa sakerna jag behöver för att kunna arbeta dessa tio timmar jag ska vara här och så kommer jag åt fel knapp på tangentbordet och allt försvinner!!! Godamned!!

Jävla blogg.
 
I morse efter min tidningsvrede lyckades jag äta frukost och hittade, till min förtjusning, en gammal tidning från i lördags som hade hamnat på skohyllan. Därefter blev det så bråttom till jobbet att jag glömde inte bara att sminka mig utan även att rolla on some roll-on! Så gissa om jag är värsta sunken på jobbet...

Har inte gjort ett jota nu på två timmar, måste nog städa lite så de inte blir put.

this is the worst day of my life

Vaknade i morse o tittade ut bakom tygbiten som i folkmun kallas "Erikas dörr". Vad ser jag inte på hallmattan? TIDNINGEN. Ok så här är det. Vi bestämmer oss för att flytta, allting går lite halvknackigt inte många ringer på vår annons på blocket osv. Men det spelar ingen roll för i det allra första flyttyran lyckas vi säga upp både tv-innehav (ok, de sista dorksen på jorden är vi jag erkänner) och tidningen. Så nu sitter vi här utan tidning vem vet hur länge.. Fy fan jag kommer inte klara mig. Ska jag behöva få min dagliga tidningsdos på jobbet via Metro hade jag tänkt?!?! Är faktiskt upprörd på riktigt. Dessutom vetefan när jag ska få tidning igen, hos Erik är hyran hög o vi är fattiga så där lär det väl inte bli någon tidning heller. Buhu.
Alla som har läst min blogg innan vet hur viktig frukosten med kaffe och tidning är för mig. Idag är det bara missär. Klockan är tolv, magen vrider sig i hungerplågor men jag har varken tidning eller bröd så jag strejkar.

vardagens tristess

På grund av att jag börjar jobba klockan två blir mina mornar och frukostar oändligt långa. Det händer sällan eller aldrig att jag förståndigt stiger upp vid halv åtta och hinner med både frukost och lunch och däremellan vanliga dagssaker som att gå och handla, städa, whadever liksom. Nä, istället sover jag till typ tio halv elva, stiger upp och duschar (vilket bara det tar minst en halvtimme. Fråga mig inte hur det kan ta så lång tid - har inte en susning själv) När jag sen ätit frukost och läst tidningen är det dags att dra till jobbet. Den enda fördelen är att jag sparar otroligt mycket pengar. Är aldrig på stan numer.

Hörde råttan igårnatt. Det lät som att den gick ut i lägenheten. Ska mörda den jävlen....

Idag har jag o Erik varit ihop i 10 månader, typ. Det är skitsvårt att veta när man ska börja räkna. Mina föräldrar firade 32årig träffedag i söndags. Shit pommes. Så flyttade de ihop efter fyra dagar o bor ihop ännu. Galet.

hits