alkis

Jahapp så har man alltså gift sig med en alkis! Erik påstår att han dricker vin varje dag. I don´t like. Men hey baberiba när tjejen träffade sig själv i framtiden var faktiskt förtjusande roligt.
Vi håller på med värsta storstädningen i Eriks lägenhet. Eller, han städar och jag sitter vid datorn och skriver och dricker vin. och nej - jag må ha druckit nu några dagar i streck men jag är ingen alkis så som han. Nu ska iallafall verkstaden flyttas från köket in på hans lilla rum. Det blir skitbra, måste hitta på en lösning så att jag kan få bort hans motorcykel från vardagsrummet med..

Helgen har varit bra. Summa summarum.
Fredag: Förferre efter några om och men hemma hos oss. Kanske en av de sista festerna där? Tog en tarre (Erik, mycket fult ord!) till Panora, dansade o sjöng, träffade gamla vänner och nya, tog en tarre hem o kvällen var bra om än inte helt fri från konflikter. haha.
Lördag: Började redan på natten väl hemma från Panora då jag panikstädade lägenheten eftersom vi skulle ha visning klockan tolv. Vaknade sen o hade visning för två knäpptysta killar som tyckte lägenheten var skabbig. De var inte helt oävna dock så jag o Marika cyklade bort o kollade in deras vilka var helt ok. Tvåan på Nobel som jag i så fall skulle ha var fin men hade en jävligt ful hall. Hade inte tackat nej till den iaf. På kvällen var jag hos Kari som bjöd mig, Bea och Snild på lammgryta. Slutade med att vi tömde hennes lägenhet på alkoholen som fanns. Blev en udda blandning av typ Martini, öl, Rom, ja you name it. Talade om allt från sagor o sång till språk, religion o Knullebengt. Bra kväll. Slutade hemma hos Erik som kollade på top gear vilket jag i min feminitet blev lite putt över trots att jag egentligen tyckte det var ett skitkul program.
Söndag: Vaknade förvirrad och ringde till Bea en timme för tidigt då jag inte hade en aning om att man skulle byta tiden föregående natt. Erik var seg så jag fixade två frukostmackor till mig o stack sen till en lovely kalasdag i Falsterbo där Milla fyllde tolv. Vi satt ute och det kändes som september trots att det snart är november och alltid är det jävligt nice att åka till fyren i falsterbo. Det borde alla prova. Nu som sagt storstädning o vin o bloggande.

Hade egentligen tänkt skriva en skitkul krönika om hur det var när kari skulle å och panta burken som hade stått så länge i hennes kök. Men det får hon nog göra själv, pallar inte just nu. Det är en jäkligt rolig historia dock.
Angående frukost är det nog det område jag och Erik är mest olika vad gäller. För mig är frukosten det bästa på dagen, äntligen får man äta igen efter tusen timmars sömn. Och man får äta gott, slipper anstränga sig som på middagsmaten för att komma på vad man vill äta för man äter ju faktiskt alltid samma frukost. Nästan hela livet. Shit vilken insikt. Nu gillar jag frukosten ännu mer! Dessutom är det så gott att äta tillsammans med Kaffe. Det är inte gott att äta typ kåldolmar eller fisksoppa tillsammans med kaffe men det är ALLTID gott att äta frukost tillsammans med kaffe. Och kokt ägg som är superduperlöst och mackor med ost och ibland med leverpastej eller korv och fil med hemmagjord müsli och tidningen - förtjusande!! Erik fattar inte det. Han äter liksom inte, och när han tillslut äter så är klockan kanske tio på kvällen och han är sur men samtidigt sockerkickad till max efter att ha levt på vrålstark saft hela dagen. Sover man tillsammans med Erik händer det inte att man stiger upp o äter romantisk frukost för att sedan hinna med romantiska parsaker under förmiddagen typ åka o handla på citygross och dylikt (blink blink Martina fniss). Det händer mest att man sover tills halva dan har gått o då ska man oftast göra egna ärenden. Det ska det bli ändring på när jag flyttar in här. Speciellt ska det finnas mat i kylskåpet och så ska det finnas ett bord att äta vid och så ska det finnas en tidning att läsa. Och då kommer jag vara lycklig så lycklig.

Nu är det snart dags att laga middag. Och klockan är nio? Gissa var jag befinner mig... Åh, jag ska inte vara sån, Erik är duktig o har städat hela köket och står nu o dammsuger lägenheten. Jammi vilken man.


sex & the city

Känns jävligt klyschigt att bara tjata om relationer och pojkvänner men Martina kom hit på frukostdate idag med mig och Marika o shit vilka sex&thecity-brudar vi blir. Vilket kan vara ganska roligt, men när det mest handlar om ångest hit o dit och vilka problem vi har med våra respektive blir det tillslut ganska jobbigt. Menmen det var ganska längesedan vi hade såna dagar så visst. Det roligaste med sex&tcity-liknelsen är att Al kallar sig själv för Stanford.

Erik har en råtta under sin vask i köket. Den började äta hans sopor när Otto var där och han inte kunde ha dem ute i köket. Vilket bara det är något suspekt, det betyder alltså att råttan har bott där jävligt länge. Så började den alltså krafsa o snafsa och Erik tassade dit och öppnade dörren för att se vad som lät. Därinne satt fetaste råttan brun o typ asastor och plirade upp på Erik. Helt orädd dessutom. Jag vetefan hur kul det ska bli att flytta in i det huset som verkar vara - jag menar, han bor för fan på översta våningen!! Hur många råttor bor det på första och andra våningen då?

Dessutom får jag ju grym ångest av typ bara små ord Erik säger (som nog har del i flyttångesten) alltså, vi kan ha värsta kvällen äta mat kolla film allt möjligt och så på morgonen när jag ska gå hem kan det bli helt fel bara på grund av en mening Erik slänger ur sig som han inte menar någonting med överhuvudtaget. Det är icke destomindre den meningen jag går omkring och tänker på sen hela dan och när nästa kväll kommer kan jag vara så ångestriden att det tar typ en timme av utredning innan det är bra igen. Och det beror bara på mig. (och på att Erik är jävligt dålig på att lära sig hur jag funkar). Måste sluta med det.

Martina står o flyttstädar sitt rum o Marika sitter och har ångest över sin relation. Jag bloggar och väntar på att dagen ska ta slut och att det ska bli kväll så vi kan ha kalas för Tiger som har fyllt 29 år, jippidahoo!

Är alltså ledig idag. Det är rätt gött att jobba kvällsskiftet när man får vara ledig på fredagar. Ok man missar den sociala biten på vardagarna, gå o träna och gå på cinemateket. Det jag bävar för är att de antagligen ska börja med nattskift, alltså jobb mellan midnatt och sju. Jag tror dock inte att det kommer att bli aktuellt för min del, antagligen handlar det om de som bygger Hilux. Fatta, det är nio installationer på den bilen. På min Aygo är det bara tre, eller ja fyra då om man ska installera seatheater men det är ett jävla piss att göra det, ryggen går åt helvete och i nio fall av tio repar man bilen så till den grad att den blir ivägskickad på reparation. Och det kostar pengar.

Jeawell, Martina packar sitt fula porslin nu hehe så blir vi av med det hehe gött kött hehe ajö.


flyttstök

Pratade precis med hyresvärden - som för några veckor sen hade en tvåa på ängelholmsgatan men som jag dumt nog sket i att intresseansöka om - och nu hade de bara en lägenhet som var ledig. En trea bortanför mobilia! Jag vill inte bo så långt borta.. Ok den var billig typ 4200 i månaden men njä. Skulle kännas jobbigt att ha en lägenhet där. Fattar inte hur Marika kan tänka sig att bo vid mobilia men är väldigt glad för att hon kan det. Det kan nämligen betyda att vi kanske kan byta vår mot en etta vid mobilia och en tvåa vid nobel. Tvåan som jag skulle ha kostar visserligen 4500 men lägen är bra och den har både badkar och balkong. Ge mig den tack.
Pratade även med vaktis som inte tyckte vi skulle få ta fram trägolvet i vår lägenhet. Det görs bara när man ska byta plastmattorna, då KOLLAS trägolven. Hallå, hur kan någon människa INTE vilja ha trägolv?

Tror jag börjar få rejäl flyttaihopångest dessutom. Är liksom lite på min vakt hela tiden och typ förutsätter att dåliga saken ska hända - trots att det inte alls händer dåliga saker, utom i mitt huvud. Typ igår när Erik lämnade Otto the dog hos mig vid halv åtta på morgonen bestämde vi att jag kanske skulle komma hem till honom när jag slutade jobbet. Han skulle höra av sig när han visste om han orkade eller inte. Så hade jag telefonen igång hela dagen o hela kvällen utan att han hörde av sig så jag stack hem o sov hemma - samt skickade ett surt mess om typ att "ja det kunde man ju tänka sig din jävel är det så svårt att bara säga nej, fucker" Det var inte formulerat så men kontentan var densamma. I själva verket hade Erik bara missupfattat att han skulle höra av sig och trodde jag skulle dyka upp vid halv ett-snåret. Hade lagat mat och allt. Så vaknade han vid sex i morse med alla lampor tända o kläderna på o maten framme, bara jag saknades men fanns i ett argsint mess på telefonen.
Jag liksom hittar på en massa dumma saker i mitt huvud som jag sen projecerar på honom. Måste sluta med det om det ska funka att vi flyttar ihop.

Haha- klockan är tio i tolv igår kväll (vi slutar tolv) och Danje säger "kom igen vi går och byter om nu så vi får vara nakna länge"

Snart kommer Erik för att hämta Otto igen. Då ska jag vara en snäll och glad flickvän.

Köpte förresten bear quartets första skiva på e-boda i år. Har haft alla andra utom den hur många år som helst. Anyway - lyssnar på den nu o inser att den ju faktiskt är helt ok bra.. Har mest gillat BQ frånomed Moby Dick - som ju är deras bästa skiva, men detta är inte alls så huvudvärksbetingat som jag förut känt.

Måste kela lite med en liten hund nu innan hans husse kommer.


poyan poyan

Har kommit på att jag börjar bli gammal. Känns som det när jag och Karin står på väg in till fest o talar om det faktum att vi sällan eller aldrig går ut eller super överhuvudtaget numer. För bara nåt halvår sedan var det jäkligt ovanligt om man Inte söp o gick till KB åtminstonne en gång per helg. Men så hände något tex typ att vi skaffade pojkvänner och att vi insåg hur jobbit det är att vara bakfull dan innan man ska upp klockan sex o jobba. Shit det är hemskt. Så gick vi in på festen o så var det gratis grogg för Hannes hade varit på jobbfest dagen innan o hade med sig resterna som var typ tre BiB med vodka. Inte fulla obs. Och så insåg vi hur kul det faktiskt är med sprit och bestämde oss för att bli cp-fulla som förr och gå till KB när timmen blev sen och så blev timmen sen och Al hade kommit o skulle också med och så får Karin mess av sin Erik och bara bangar rätt av. Oh my god! Och inte nog med det utan Al bangar också - den jävlen! Och kvar var jag utan någon att dansa med. Full var jag med. Och så började jag messa Erik men kände att det blev fel o var tvungen att messa igen o reda ut och så blev det med fel så jag var tvungen att messa igen o reda ut. Märk väl att jag inte fick svar en enda gång! Jag gör alltid så när jag blir full, messar o håller på. Bävar för den dan (som aldrig ska komma) då vi gör slut shit va jag kommer att vara jobbig!

Det gjorde inte så mycket att de bangade, jag, Bea o Kaj satt sen till fem nånting o kunde syskona oss o Daniel och Jean gjorde pommes med ketchup som vi åt och alla klagade på att jag hade varit full innan men hey- jag va ju inställd på KB-kväll de lux! Kan ju inte hjälpa liksom att Karin bara drog! Haha. Ja Karin, jag vet att du är den enda som läser min blogg o jag vet att jag inte menar detta egentligen men det e kul att låtsas.

 Är inte ens bakfull idag. Bara lite ångest över de där jävla messen jag skickade till Erik som han aldrig svarade på.. Varför måste han hålla på att åka hem till Brantevik hela tiden?! Det är mycket bättre när han är med o jag slippen hålla på att dummessa. Vill iaf att han ska komma hem nu för då kommer lillhunden vara med. Ska vara här tills på onsdag o bara vara söt och snäll och rar. Och jag får träffa Erik igen, det är såklart skäl nummer ett, Hund nummer två. Japp.


dålig mage, öronsus och törst

Hej hej allesammans o välkommen till min sagostund. Nu ska jag bli lika ute som alla andra som skaffade blogg tre år efter att det va coolt. Men det skiter jag i för detta verkar ju rätt kul. Med min oerhörda skaparförmåga och kreativitet tippar jag att detta kommer hålla ca två veckor. Men fanken, då varar det ju två veckor iallafall..!
Började måla igår. Alltid har det varit Bea som har målat och Kari som har spelat musik - jag har befunnit mig någonstans inbetween och gjort fesna försök till både det ena och det andra utan att varken ha ork eller lust att genomföra vad jag startat. För att råda bot på allmän sysslolöshet i min vardag köpte jag iallafall en duk, ett gäng penslar samt en hög med färg. Kändes jäkligt bra - orkade visserligen bara måla halva duken men planerar, likt de stora konstnärerna, att hålla på länge o slipa till en status av fullkomlighet infinner sig. Nöjd och glad ska jag då hänga upp den på väggen för att bli ständigt påmind om den kreativa ådra that runs in my vener.
När jag talade med pappa om saken igår blev han förvånad över mitt infall och sa att han alltid tänkt sig mig som ståuppare. Well, många tragikomiska drag finns väl hos mig men jag vet inte om den dagliga skrattkvoten är speciellt högre hos mig än hos andra. Efter ett år som toyota-installatör/montör har vi på "golvet" lyckats utveckla den allra roligaste humorformen, dvs en blandning av kiss/bajs/fis och skvättavatten/ritapåvarandra/slåpåvarandra. Number one fulaste mening just nu: Jag är fisig i gumpen. obs läses på vellinge-skånska. 

Känns som att hela mitt liv håller på att vändas upponer just nu. Saker som håller på att hända:
- Vårt fina kollektiv ska splittras. Martina har redan flyttat, jag o Marika e slöa och letar inte ordentligt, vilket beror på olika saker.
- tex att jag ska flytta in hos Erik, som i sin tur ska köpa loss sin lägenhet och renovera den tillsammans med mig.
- Kanske ska börja plugga bibleotekarie till våren. Beror på om min ansökning kom in i tid vilket är tveksamt då jag såg brevbäraren gå iväg med brevpåsen typ en halv minut innan jag droppade ner mitt brev. fuck.
- Vill byta jobb men får inte anställning. Detta var visserligen ingen sak som håller på att vända mitt liv upp och ned utan bara en störig sak som stör mig.

Kommer inte på mer just nu, Bea kom på besök. Ajö  

hits