vem vill bli miljonär?

Tänk om det är en dålig idé att flytta in hos Erik? Det var precis en tjej som ringde på lägenheten men hon hade nog inte läst igenom annonsen ordentligt eftersom hon bara kunde erbuda en lägenhet i utbyte. Den var dessutom på 70 kvm och kostade typ 5000 spänn. Jag sa tack men nej tack, hon sa nervöst "ja det skadar ju inte att ringa eh he"
Anledningar till att inte flytta in hos Erik:

- Kylan. Lägenheten är askall. Elementen är för små, men ändå hittar jag varje dag nåt fönster som står och är smygöppet. Trots att Erik också tycker det är för kallt.

- Råttan. Ursäkta mitt tjat men inatt hördes fler råttor, dock i väggen denna gången men det kvittar. Råttor är fanimej obehagliga. När jag kom hit i går vid halv ett på natten låg Erik och kollade på Futurama och hade ont i örat. I sängen låg även en ishockeyklubba. Det är sant. Den var ett råttvapen.

- Sunket. I vardagsrummet finns så gott som jämt gammal disk på tv-bordet. Vilket ger ett skabbigt intryck. I kylen står hur många mjölkpaket som helst, kanske fem, varav ett är frächt och de andra gick ut senast för kanske två veckor sedan. Allting bara ligger i högar liksom. Och ja jag vet att det ser likadant ut hemma hos mig men nu snackar vi Erik här ok?!

- Toan. För det första gick lysröret sönder för kanske två månader sedan. Fortfarande är det inte fixat och istället har han satt in en vanlig lampa som han dragit från ett annat rum. Muggigt ljus därav. Det är inte så att han är kass på att städa toan, tvärt om. Han är bara trög vad gäller köpa nytt. Typ schampo och balsam har inte funnits på evighetersevighet, istället får man duscha sig i bara tvål. Visst, när jag flyttar in kommer jag ju såklart köpa sånt till mig, men då blir det antagligen så att det jämt är jag som kommer att tänka på att köpa sånt. AJaj, anledning till bråk.

- Snasket. Erik är ett snasko. Det är bara att konstatera. Äter chibbe i princip varje dag. Dricker upp en koncentrerad saftflaska på två till tre dagar. Då snackar jag om enlitersflaskor. Dricker glögg eller läsk eller vin. Ja, dricker är typ det enda han gör. Äter riktig mat gör han kanske nån gång om dagen men absolut inte regelbundet. Speciellt inte om han hittar nåt snask som är godare än mat. Ajaj, jag kommer bli en fetknopp!!

Sen finns det såklart oändligt många anledningar till att faktiskt flytta in här, bara det att få känna på den lenaste rumpan precis innan man somnar är ju faktiskt förtjusande..



På tal om någonting helt annat var det ganska roligt igår på jobbet när Danje spelade på tipset. Hade tippat på tre matcher - bland annat zlatanmatchen tror jag, men det spelar ingen roll. Så satt han o var nervös, i halvlek började det se ut som att det skulle kunna gå vägen och vi alla började följa dramat med spänning. Han trodde dessutom att om det gick vägen skulle han kunna vinna uppemot 50 000 pix! Det brukar iallafall ge runt 25 lakan, aldrig mindre än 12 000 nånting - värför vi alla satt som på nålar när det var fem minuter kvar och han verkligen hade prickat in alldeles rätt. Så var det klart och han hade vunnit!! Nu är det fest! utropade Danje och ringde sin polare för att ta reda på hur mycket vinsten var på, polaren gav upp ett flabb när han såg att vinsten just denna gång i historien var 600 kronor.

600 SPÄNN. haha. Så gissa vem som kallas miljonären numera på jobbet?

Kommentarer:
Postat av: slots

Most fold number amount apple kicker online slots insurance fold stand!

2006-08-04 @ 17:45:18
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

Don't cripple online slots slow.

2006-08-04 @ 17:45:46
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

In addition 888 info quads!

2006-08-05 @ 09:09:57
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

Commonly spending keno 888 casino fish city toke.

2006-08-05 @ 09:11:31
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

At card center tapioca free baccarat deuces!

2006-08-05 @ 23:21:32
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: baccarat

The spread jacks online baccarat starluck!

2006-08-05 @ 23:22:02
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: backgammon

Will sports backgammon layout rules martingale cripple jam!

Postat av: backgammon

Complete carpet glossary trips empirepoker blind free backgammon stakes!

Postat av: Fagber

I would suggest using shades of blue. Much more relaxing to look at.

2008-05-19 @ 13:04:46
URL: http://fagber.blog.ca

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits