sex & the city

Känns jävligt klyschigt att bara tjata om relationer och pojkvänner men Martina kom hit på frukostdate idag med mig och Marika o shit vilka sex&thecity-brudar vi blir. Vilket kan vara ganska roligt, men när det mest handlar om ångest hit o dit och vilka problem vi har med våra respektive blir det tillslut ganska jobbigt. Menmen det var ganska längesedan vi hade såna dagar så visst. Det roligaste med sex&tcity-liknelsen är att Al kallar sig själv för Stanford.

Erik har en råtta under sin vask i köket. Den började äta hans sopor när Otto var där och han inte kunde ha dem ute i köket. Vilket bara det är något suspekt, det betyder alltså att råttan har bott där jävligt länge. Så började den alltså krafsa o snafsa och Erik tassade dit och öppnade dörren för att se vad som lät. Därinne satt fetaste råttan brun o typ asastor och plirade upp på Erik. Helt orädd dessutom. Jag vetefan hur kul det ska bli att flytta in i det huset som verkar vara - jag menar, han bor för fan på översta våningen!! Hur många råttor bor det på första och andra våningen då?

Dessutom får jag ju grym ångest av typ bara små ord Erik säger (som nog har del i flyttångesten) alltså, vi kan ha värsta kvällen äta mat kolla film allt möjligt och så på morgonen när jag ska gå hem kan det bli helt fel bara på grund av en mening Erik slänger ur sig som han inte menar någonting med överhuvudtaget. Det är icke destomindre den meningen jag går omkring och tänker på sen hela dan och när nästa kväll kommer kan jag vara så ångestriden att det tar typ en timme av utredning innan det är bra igen. Och det beror bara på mig. (och på att Erik är jävligt dålig på att lära sig hur jag funkar). Måste sluta med det.

Martina står o flyttstädar sitt rum o Marika sitter och har ångest över sin relation. Jag bloggar och väntar på att dagen ska ta slut och att det ska bli kväll så vi kan ha kalas för Tiger som har fyllt 29 år, jippidahoo!

Är alltså ledig idag. Det är rätt gött att jobba kvällsskiftet när man får vara ledig på fredagar. Ok man missar den sociala biten på vardagarna, gå o träna och gå på cinemateket. Det jag bävar för är att de antagligen ska börja med nattskift, alltså jobb mellan midnatt och sju. Jag tror dock inte att det kommer att bli aktuellt för min del, antagligen handlar det om de som bygger Hilux. Fatta, det är nio installationer på den bilen. På min Aygo är det bara tre, eller ja fyra då om man ska installera seatheater men det är ett jävla piss att göra det, ryggen går åt helvete och i nio fall av tio repar man bilen så till den grad att den blir ivägskickad på reparation. Och det kostar pengar.

Jeawell, Martina packar sitt fula porslin nu hehe så blir vi av med det hehe gött kött hehe ajö.


Kommentarer:
Postat av: karin

Eftersom jag är den enda som kommenterar din blogg tänkte jag jobba än hårdare.
Ikväll har jag bestämt att vi ska till popscene på panora. Där har jag aldrig varit, och vill prova i tryggt sällskap eftersom jag är lite rädd för alla små überpopkids. Dessutom var det herr Tiger själv som la fram förslaget panora.
Jag har köpt öl. Bira bira bira!!!!!!

2005-10-28 @ 16:37:06
Postat av: slots

Overall clubs free slots push?

2006-08-04 @ 17:45:38
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

Avoid showdown rock texas acquaintance management free slots hole door bust?

2006-08-04 @ 17:45:48
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

The pushka hold pacific poker 888 call!

2006-08-05 @ 09:10:18
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: backgammon

Thanks poker kansas event regular free backgammon upcard seven stud lottery denomination!

Postat av: Jakubnelly

Hello there! Just came across your site and thought I would say hello

2009-03-27 @ 11:07:14
URL: http://jakubnelly.myblog.es

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits