The lack of food

Har precis varit på bio med Bea. BmB. Där såg vi Farväl Falkenberg och i salongen befann sig till 98% möllanbor. Det var konstigt eftersom den biografen oftast lockar en helt annan publik. Man är liksom förberedd på snack, mobiltelefoner, jackor på, massa-skräp-på-golvet-efteråt-stajlen när man ska gå till just den biografen. Och så satt det i denna publiken bara en massa kulturella möllanbor som höll käft och på sin höjd åt phutja läkerol (va?! hur stavas det!? Konstigt, här har man levt ett helt liv med en fader som ständigt tuggat läkerol och så vet man inte ens hur det stavas!). Värt att tilläggas är att en famespotting gjordes och det var Ilmar i egen hög person som hade gått dit tillsammans med sin kvinna. Jag hoppas verkligen inte att det var hans quinna, men sånt förekommer ju har man hört.
Innan på dagen hade jag mest stigit upp och brett mackor samt kokt ett ägg och bryggt kaffe, när Erik kom hem från skolan.. Ja urk jag mår inte heller bra av att läsa det precis som ni men det är faktiskt sant - jag steg upp vid elva. Sen var jag och Martina i badhuset och simmade. Jag simmade mina 1,5 km som brukligt och jobbade under denna period upp ett fantastiskt människoagg som brukligt. Det är konstigt, jag ser fram emot simningen hela veckan och är hur glad och pepp som helst när jag kommer dit. Men just i det ögonblicket när jag öppnar sista dörren, den mellan bassäng och dusch slår det slint i mitt huvud. Jag tittar ut banan med minst folk och hoppar i, men det spelar liksom ingen roll att det bara är kanske tre andra i banan - det finns alltid någonting att hata.
Jag kan hata tex:
- Den som är gammal och simmar slött (speciellt de riktigt gamla gummorna med glasögon och permanentat hår som blir grönt av vattnet, med baddräkter från typ -74)(det är inte riktigt deras fel att de simmar slött så jag försöker le mot dem. Jag vet ju att när man är en panchis så är man ledig hela dagarna och att simma är antagligen ett skönt tidsfördriv om man inte längre orkar ut och jogga och andra liknande aktiviteter. Tänker till och med ofta på att jag själv vill bli en simpanchis när jag bli gammal. Det är ju jag som är ung som borde jobba eller göra andra nyttigheter som kommer dit och förstör deras lugn i bassängen. Men det spelar ingen roll när jag har börjat simma. Jag hatar ändå.)
- Den som är ung och simmar slött (dessa är ännu värre än de gamla. Jag tänker ofta att det bara är att ta lite snabbare simtag så går det snabbare, men trots detta ska de simma så låångsamt. Därav vissa öknamn på vissa somliga långsamsimmaren tex. Och sen vet jag att alla inte simmar så snabbt och att vissa kanske har astma eller någon annan brist. Men det spelar ingen roll när jag har börjat simma. Jag hatar ändå. OBS detta gäller inte er Martina och Karin, jag väljer ofta en annan bana än er. Och jag hatar ALDRIG er.)
- Den som är gammal och simmar snabbt (de ska aalltid crawla med sin stela och stumma panchiskropp, speciellt män då alltså, och så har de problem med vigheten i armarna så de paddlar på och råkar alltid röra en när de simmar förbi. Det stänker och blir svallvågor och så simmar de konstant i mitten av banan. Vilket ioförsig är bra, men det är lite den där "hej här kommer jag och jag bestämmer här och jag får faktiskt simma i mitten hela tiden trots den där skylten som säger simma motsols runt i banan. jag skiter i om jag krockar med någon, jag ser ändå ingenting när jag crawlar för ansiktet är konstant under vattnet!")
- Den som är ung och simmar snabbt (dessa är rätt ok, bara det att jag känner att de simmar omkring och hatar alla som simmar långsammare än de själva. Typ som jag.)
- Den som har simglasögon. (vet inte om det är en avundsjuka inom mig eftersom jag inte vågar ta med mina egna då jag tycker att jag redan ser töntig nog ut i min storblommiga lila Gudrun Sjödén-baddräkt från -98 och inte behöver förstärka denna bild med ett par simglasögon. Eller om det är så att det känns som att alla (män) med glasögon simmar omkring och kollar på min kropp under vattnet. Speciellt de som crawlar. Så blir det att varje gång en snabbsimmare ska simma förbi så måste jag ta små små bentag för man vill ju inte ligga där och flasha hela sitt sköte för en massa män som antagligen går till badhuset endast av en anledning: att spana under vattnet in i kvinnors sköten. Så därför hatar jag även dem.)
- Men mest utav alla hatar jag paren som går dit för att simma tillsammans - och som också simmar TILLSAMMANS alltså i bredd. Och dessutom långsamt. Gha! För det första går det absolut inte att simma förbi eftersom man då simmar in i den som möter, för det andra stannar de alltid en stund efter varje varv för att kramas och pussas lite vilket gör att man ALLTID råkar hamna precis bakom dem. Gud vad jag hatar dem.


Nu får det vara nog. Jag har hatat alldeles för mycket denna veckan. Jag tror det var årets hatvecka. Jag har hatat yoga, tv-spel, mat, disk, datorn, word, internet, bussen, solen, skolan, lakanen, tvålen, golvet. Ja lite allt möjligt helt enkelt. Hatet grundar sig nog mycket i mitt matintag. Det är iallafall vad jag tror. Vad tror ni?


Kommentarer:
Postat av: Emi

Oh, vilken tur att du inte simmar i samma badhus som mig. Jag tillhör minst två av ovanstående kategorier ;-) Fast jag blir också folkilsk av att simma - det är alltid en massa... FOLK ivägen. Vad är det som är svårt med att hålla till höger och akta sig för hon som ser arg ut och simmar fortare än en själv?

Postat av: Martina

Hahaha!! Roligt inlägg, men klaga för tusan inte på andra människors baddräkt du hiskeliga lilablommiga människa!

2006-09-30 @ 10:34:14
Postat av: Bea

Ät människa, ät!

2006-10-01 @ 11:20:08
Postat av: Karin

Först tog jag illa upp, sen såg jag att jag var exkluderad. det känns bra att vara den enda människan i bassängen du inte avskyr.
när ska vi simma nästa gång????

2006-10-03 @ 18:26:01
Postat av: Karin

jag och martina alltså.

2006-10-03 @ 18:26:18
Postat av: Karin

jag tycker mest illa om mig själv i bassängen eftersom jag inte har koll på mina lemmar och simmar in i andra hela tiden.

2006-10-03 @ 18:26:52
Postat av: Torsonja

I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

2009-05-07 @ 11:13:51
URL: http://torsonja.3steps.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits