Dagen i bilder

Idag när jag var ledig från skolan tänkte jag göra den festliga grejen att ta ett foto i timmen för att sen efter dagens slut summera och se om man är nöjd eller onöjd med dagen. Jag glömde självklart bort hela grejen efter typ tre foton men det var nog bra, annars hade min blogg antagligen svämmat över av foton på meningslösa saker från min dag. Jag har en tendens att inte göra så mycket alls när jag är ledig, nämligen. Well, here we go:

12040-211

Vaknade vid halv elva och satte mig genast vid min precious dator med ankbakgrunden. Här satt jag sen ett ganska långt tag eftersom klockan var halv två när jag äntligen gick till köket för att äta frukost.

12040-212

Det såg soligt och varmt ut där ute men mig lurar ingen! Jag hade såklart kollat temperaturen på internet innan och sett att det bara var åtta grader ute. Dvs kallt. Det hade inte Erik, som förutsåg att det var varmt ute och körde moped till skolan utan vantar. Han frös väldigt mycket om fingrarna. Nå, frukost var det:

12040-213

Har tänkt att detta ska bli en nyttig vecka med bara knäcke och müsli (och liite russin ^^ ). Det sket sig dock när jag såg alla skorporna på Rimi och köpte en påse. Yuuummi! Men de är ju som godis, extremt söta. Illa Erika, illa. Löste iallafall sudokun på rekordfart.

12040-214

För att slippa skriva ett förbenat skolarbete efter frukosten (skjuter upp och skjuter upp i det oändliga!) satte jag igång att städa lägenheten. Soffan flyttas fram och tillbaka ständigt och jämt eftersom tv:n är trasig och vi således måste kolla på film genom min dator. Men, vi har gott om plats och tillslut såg det ok ut.

12040-215

Städade även lite i sovrummet. Det är svårt då vi inte har tvättat på väldigt länge och ett berg av tvätt har vuxit fram på "slänga-kläderna-på"-sängen. Den lilla golvytan vid fönstret blev ren. Om än sladdig. Min fina stereo blev också avdammad. Den används på tok för sällan, vilket jag finner en smula upprörande.

12040-216

...Så gick dagen och kameran glömdes bort. Erik kom hem från skolan och vi åt ett mellanmål som bland annat innehöll god dansk ost som luktar rumpa men smakar änglagott, samt dansk pölsa. Whats the deal med Danmark liksom? Jag stack efter maten och handlade blomjord, hade plantering på hjärnan. Bea ringde och vi stack till friskis och tränade en timme med Kjelle som bara är dum och skriker på en att jobba hårdare trots att han själv inte orkar. Kom hem, duschade och började laga mat. Tänkte mer och mer på den där jorden och plockade fram krukor och frön. Denna gången var det blåklinten som åkte i tvenne krukor. Fröna skulle stå med 40 cm mellanrum, vilket jag anser är alldeles knasigt. Hur många har sett blåklint växa en och en med 40 cm mellanrum? Finns det någon som känner någon som har sett detta? Nä just det. Jag pregade ner ett tjugotal i krukorna, får se hur de tar sig. Tänkte jag skulle ha en kruka inne och en ute för att sedan kunna jämföra. Återkommer med resultat.

12040-217

Fyra kg jord kunde man köpa på Rimi för 15 pix. Billigt som satan tänkte jag och köpte två påsar. När jag kom hem såg jag en trädgårdsbilaga som hade trillat ur tidningen, uppslagen på jordavdelningen. Det stod: Köp tre påsar för hundra! (Jag tänkte jeez) Antal kg i varje påse: 50! (Jag tänkte neeej) 150 kg jord för 100 pix mot 8 kg för 30 pix. You do the math.

Dessutom: Nyttighetsveckan går sämre och sämre. Kvällsmat kl tio beståendes av stekt potatis, stekt ägg och körv. Nyttigt Erika, nyttigt.

Kommentarer:
Postat av: Helena

ja vadå? Lite proteiner behövdes ju efter den där frukosten. Kan inte bara leva på ost och mackor you know...

2007-04-19 @ 12:00:05
Postat av: erika

Nä jag vet, det var mest tiden jag syftade på..

Postat av: Karin

Ha! Skulle jag ta en bild varje timme så skulle det bli: Min blogg, din blogg, Last Fm dashboard, Min blogg, Beas blogg, Last Fm dashboard, Martinas Blogg, Last Fm, gmail. Sedär, 9 timmar avklarde.
Ge mig ett liv.

2007-04-19 @ 12:43:05
URL: http://karinkavalkad.blogspot.com
Postat av: Martina

Haha!! Karin, mitt liv är exakt som ditt.

2007-04-19 @ 13:58:16
URL: http://dirtydirtybusiness.blogspot.com/
Postat av: Linnea.

haha, det här är ju helt sjukt! jag gjorde EXAKT samma sak igår, skulle ta en bild i timmen för att sedan lägga in på bloggen osv. men glömde bort hela grejen när jag kom till skolan och struntade i det. jag tror vi har nån slags bloggidétankething going on. skumt!

2007-04-19 @ 19:05:51
URL: http://philinea.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits