Fyllo-snygg

Vad är det med min nya frisyr och äldre förfriskade män? På två dagar har inte mindre än tre öldoftande (...) karlar kommenterat att "ohh sicken vackor tjaj" och liknande. Fast den sista gick med rullator och sa inget utan plingade med sin tillhörande ringklocka, samt gjorde samma ljud med sin mun. Mycket udda. Jag vet inte, ska jag ta det som komplimanger eller är det dags att bli orolig?

Kameran är iallafall tillbaka och fylld med bilder på Eriks Husabergare som ska säljas och bytas mot en liten Honda har jag för mig. Ingen bil alltså, mer nån sportig motorcykel. Jag märker dock hur mycket han redan ångrar sig när han pratar om svar han fått på annonsen, blir nog att ha kvar Husabergaren ett tag till. Såhär ser den ut:

image221

Förresten: På växtfronten mycket nytt. Det växer så det knakar. Nästan lite för bra faktiskt, jag förstår nu vad de menade på fröpåsen när det stod att man skulle plantera fröna ganska glest. I min lilla kruka är det som en djungel och jag antar att de snor näring från varandra eftersom två småttingar redan har kastat in handduken och segnat ihop. Jag kallar det dock att gallra. Blåklinten har redan tittat upp i sin kruka, om än väldigt lite. Men det går snabbt snabbt, nästan så man kan se hur de växer. Idag är nya frön inhandlade: en påse Koreander och en påse vrålfin Akleja. Den skulle kunna klassas in som en favoritblomma, men jag väljer att vänta med uttalandet åtminstonne tills de grott. Återkommer med resultat. Såhär ser den ut i vilt tillstånd iaf:

image222

Har även byggt en ståltrådsklängare till lilldjungeln. Hoppas de tar sig och vill klättra!

12040-220

Kommentarer:
Postat av: Karin

haha, jag trodde att gamla män alltid haft ett gott öga till dig?
Men inte kan man beskylla dem, din nya frippa är ju schnyggo.

2007-04-23 @ 20:20:12
Postat av: Kristin

men asså vilken galen! med ringklockan!

Postat av: erika

fast han med ringklocka möter jag ofta. han går och går och går. ena stunden på värnhem, andra på gustav och tredje på södervärn. han har nog inte så mycket att göra..

2007-04-23 @ 22:14:39
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Karin

Det fanns en man i Växjö som brukade gå runt med ringklocka på sin käpp och plinga på tjajor (när man var typ 13, peddovarning). Han kanske har flyttat?

2007-04-24 @ 10:43:52
Postat av: Kristin

Jag minns bara Bojje med gitarren och han var i sanning galen! Titta på teve, titta på teve, ettan, tvåan, fyran liksom haha! Förresten så blev inte jag heller godkänd. Jävla skit. Hon tyckte inte att jag hade tillräckligt med bra källor. Blä :(

2007-04-24 @ 15:06:42
URL: http://volpina.blogg.se
Postat av: mirijam

Hm, skrev en kommentar här igår, men den ville visst inte komma med...
Men ja, Pilis is da shit och jag börjar faktiskt bli lite less på trekilometersrundan nu.
Men jag kan inte springa på asfalt för jag har ett krånglande knä och jag vet inget annat ställe man kan springa som är nära. Vet du?

Hur går det med stegen? Det var inte så lätt som jag trodde att komma upp i de rekommenderade 10 000 stegen.

2007-04-24 @ 22:05:14
URL: http://mirijam.blogspot.com
Postat av: mirijam

Fegis, själv får jag inte en spänn nästa månad. Det är ju inte bara kul att gå på folkhögskola.
Du kommer säkert dricka öl för bra mycket mer än 198:- denna soliga månad, så byt ut ett gäng öl mot en kväll i löpspåret och den är din.
Så tänkte i alla fall jag.

2007-04-24 @ 23:12:06
URL: http://mirijam.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits