the sweet taste of sommar

MFF spelar fotboll mot ett annat lag på stadion ikväll. Luften är ljummen och solen är på väg ner när jag springer min runda. Struntar i den vanliga rundan två varv runt parken och drar ner runt kullarna i Kroksbäck och tillbaka. Det blir åtta km totalt. Brukar springa 6. Blir inte ens trött. Och det känns som att det är sommar. Människor är ute och går, ungdomar tränar fotboll, gatorna är tomma eftersom de som annars kör bil kollar på fotboll.
Ljuvlighet i paket.

Vi hade två timmars håltimme mellan elva och ett, satt på gräsmattan utanför instu. Trädgården är grön, stor och extremt trevlig att sitta i. Tyvärr är ekorren som brukade springa hit och dit död. Jag såg den ligga platt på lärarnas parkering för några veckor sedan. Misstänker überfürer, alla som läser BIVIL vet vem.

Blev iallafall solbränd under de där två timmarna, men inte lika mycket som lillebror. Han kom hit innan för att skriva ut ett papper och såg ut som - ja, vad ska man säga - en vattenskalle. Min reaktion var att vi skulle sticka till sjukhuset direkt, och bara så ni vet har jag nog aldrig reagerat så innan, nånsin. Vad jag kan minnas. Nä, det såg inte kul ut. Han hade rakat håret för några dagar sedan och så spenderat en hel dag i solen utan skydd. Hjärnan såg svullen ut. Jag är fortfarande orolig.

Till sist vill jag också meddela att jag trillat ner i ett djupt vårrus vilket innebär att jag bara lyssnar på svenska män med gitarr. Vi snackar Uffe, vi snackar Eldkvarn, vi snackar Josef Z osv. Eller, det kan vara våren men kan lika gärna vara vår nya lärare som utstrålar en blandning mellan Johan Johansson, Jakob Eklund och alla andra svettiga smaskiga män. Kanske tur att han brinner för något så torrt som katalogisering i MARC-format. Frust. HAHA.

Bilderna nedan visar min vanligaste sysselsättning April - September. Sweet.

12040-202


12040-201

Kommentarer:
Postat av: Ola

Jag är klart road av det faktum att du är gubbrockare. Hade faktiskt ingen aning om det.

Postat av: erika

jag är gubbarock i själen!

2007-04-16 @ 22:33:24
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Martina

Jag håller med dig om männen. Jag är helt crazy. Kommer snart tappa förståndet och tro att jag bor på österlen med uffe och har natursex i trädgårn. Stilla my heart! Idag hade jag sånna vårkänslor att jag flirtade med en 50+läkare så en tant började skratta. Jag är farlig för omgivningen haha

2007-04-16 @ 22:38:21
URL: http://dirtydirtybusiness.blogspot.com/
Postat av: Kristin

asså gud! jan guillou!

2007-04-16 @ 23:29:11
URL: http://volpina.blogg.se
Postat av: Kristin

eller rolf lassgård, jag tror jag spyr, ni är inte kloka.

2007-04-16 @ 23:37:25
URL: http://volpina.blogg.se
Postat av: maggan

haha, jag är med dig om vår lärare, erika! (inte dig, kristin - jan guillou! nej!)

2007-04-17 @ 10:02:06
Postat av: Karin

När blev gubbarock vårkänslor? Jag hoppas att det inte är tonårsfylla också.
Fast jag hade också vårkänslor igår. Idag också. Jag ignorerar faktumet kallt och blåsigt. Nästa gång det blir grill vill jag också hänga på!!!

2007-04-17 @ 11:13:01
URL: http://karinkavalkad.blogspot.com
Postat av: Sofia

Ha, nu har jag skrattat mig igenom ett antal inlägg i bloggen, fan vad roligt du skriver. Själv går jag inte igång på Jan utan på själva marc-formatet, klassning och katalogisering det är ju nästan lika bra som grammatik. Hur knäpp är jag på en skala?

2007-04-26 @ 21:42:23
Postat av: erika

ahh, just de kommentarerna är de bästa! Tack!

2007-04-27 @ 00:22:43
URL: http://erikapik.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits