Malmöfestivalen

Nej, det är inte så konstigt att jag tar Malmöfestivalen med en nypa salt. Kollar upp en massa bra band som jag vill gå och se men vet att jag antagligen bara kommer att ta mig till högst två av de tio jag tänkte. Även om jag har semester och även om allting på festivalen är gratis. Det är inte alls konstigt om man betänker att var gång jag försöker, pissar festivalen mig rakt i flabben. Kan inte minnas en enda spelning på denna festival då det inte har regnat. Möjligtvis nån eftermiddagsgrej, eller när jag själv uppträder, men sträcker jag ut min hand åt festivalen på kvällen då jävlar brakar det loss. Som ikväll tex. Det började droppa när vi gick utanför dörren, och när vi kom fram till GA-torg öste det ned. Stackars Maria och Markus som skulle spela irländskt var för det första tre kvart försenade och när de väl började kunde man knappt vara kvar eftersom man var fullkomligt dyblöt. Jag och Bea tog oss iallafall vidare till Mölleplatsen för en riktigt fin konsert med the sweet sisters of Tegan and Sara. Såna charmörer alltså. Sa ett fint litet thankyou med den lilla reklamrösten efter varje applåd, och hade så fina frissor och så fina röster. (Hade jag nu varit tekniskt lagd också så hade jag infogat en video med dem från youtube. Men det vet jag ju såklart inte hur man gör och får därför nöja mig med en bild.) Dessutom spelade de i ett tält. När det inte regnade, såklart. Regnet kom, såklart, när vi började cykla hem, såklart. Dessutom ett så galet regn att sovrumsgolvet var helt blött efter ett öppet fönster. Har aldrig hänt förr. Nå, Malmöfestivalen malmöfestivalen. När ska det någonsin bli du och jag??

12040-351
Dyblöt
12040-350
Vrålsöt(a)

Kommentarer:
Postat av: AL

haha! vet hur det känns... när det pissade ner stod jag på gustaf och tryckte i mig grekiskt girllspett med regnsmak...
fö. undrar jag m det är du som lånat min jet black combo skiva?!

2007-08-23 @ 00:35:17
Postat av: erika

är de det där malmöbandet? isf ja. Men har du inte fått tillbaka den?? Ska leta!

Postat av: AL

ja precis! nej jag har inte fått tillbaks den, så den lär va hos dig! jag sorterade lite skivor häromdan och säg att den inte va här, bara därför! :)

2007-08-23 @ 14:13:37
Postat av: Karin

Åh, idag var det fint malmöfetival. Nice väder. Check! Straight back to 90-talet. Check!

2007-08-24 @ 00:01:07
Postat av: erika

japp, allt var fint utom vråldissen ni gjorde!! Vi ropa o ropa men ni bara vände ryggen till o gick iväg! Pf!
:)

2007-08-24 @ 00:15:02
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Kristin

Men innan jag flyttade till malmö trodde jag att det inte kunde regna här eftersom det alltid var sol när jag åkte hit. Tji fick jag!

2007-08-24 @ 17:35:14
URL: http://volpina.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits