Fyra ämnen

Sitter och försöker hitta låtar till skivklubben. Temat är de sju dödssynderna och det spelar liksom ingen roll hur många låtar man jämt går omkring och tänker hur bra de hade passat på ett blandband, det bara gåår inte att komma på dem just när det gäller. Så slutar det med att jag surfar rundor och försöker hitta ny musik på internet istället för att grunna över sådant som jag har, tar någonting i panik, och så blir skivan helt tråkig på grund av mig. Men det är väl lite det klubben är till för, att hitta nya låtar alltså.

Jag och Erik har precis framkallat två rullar film. Det är tokigt hur enkelt det är och hur mycket kosing jag lagt på att framkalla det hos mannen på Bergsgatan. Det enda jag missar med att göra det själv är väl de trevliga konversationerna med mannen, som till slut till och med rabatterade allt jag köpte med 10%. Deal or no deal - deal! Nå, rullarna vi framkallade nu ikväll blev riktigt bra. Har varit ganska nervös för att göra det själv innan, det är otroligt störigt om det blir något fel och alla bilderna förstörs. Ska genast strunta i allt skolarbete och lägga all tid på att kopiera bilder från bland annat kanotpaddling och Vanåsutflykt i somras. Även några ganska tråkiga bilder från Kreta och som vanligt lite mopedmecksbilder. De börjar jag bli riktigt trött på. Riktigt trött.

Nu är det sportlov för alla barn. Inte för mig dock. Fast jag är ju inget barn längre. Vad jag ville komma till var att det lär vara helt fullsmockat av barnjäklar i simbassängen på Kockums. Så mycket som jag hatar när det är fullsmockat av pensionärer som simmar långsamt är det nog bäst för mig att hålla mig borta från Västra hamnen ett tag. Inte för att jag varit där på länge ändå, men jag hade faktiskt tänkt att det vore trevligt med lite sim. Har varit mycket gym och springelispring på sistonne. Det enda jag vill är att bli fit. Det enda jag blir är fat. Haha. Oj oj.

På lördag är det som sagt fest och jag kan inte bestämma mig för hur jag vill ha det. Själv tycker jag fester med plockmat och bjudechips är hur trevliga som helst men när jag själv ska ha festen lyckas jag alltid missa den biten. Så nu när jag (vi) faktiskt fyller 25, vore det inte på sin plats att bjuda på något? Det är svårt att veta hur mycket man ska göra dock, när man inte ens vet hur många som kommer. Någon som har ett förslag på hur man ska få logistiken att gå ihop? Martina, hur känner du?



Kommentarer:
Postat av: Martina

Ja du ngt vore ju trevligt men som sagt när man inte har strikt inbjudning så kan man ju inte veta vilka som kommer liksom. Hard choice. Haha kommer du ihåg dom där hemska brödgrejerna som vi hade som tilltugg in da old place som man hittade bak soffan typ tre år efter. Inget sånt.

2007-02-20 @ 08:44:38
Postat av: Karin

Du kan få några låtar av mig, jag tycker det är jobbigt med alla bra låtar som jag inte får med!

Chips och snittar Erika! Blandning mellan vuxenlivet och det ungdomliga. Kommer det för mycket folk så var det först till kvarn som gällde (det är ju okej, kommer man sist kan plockemat vara slut), kommer det för lite är det perfekt när festen börjar lida mot sitt slut och fyllehungern sätter in.

2007-02-20 @ 08:45:30
Postat av: Karin

Martina: Jag gillade de där bröden. Lite matigt till festen. Gott föredöme!

2007-02-20 @ 08:46:37
Postat av: maggan

nu fick jag lite ångest för jag har tagit sportlov fastän vi inte har det! har knappt ens läst igenom instruktionerna till artikeln...

Postat av: erika

lyllo dig maggan, jag sitter och försöker producera och producera. Har inte skrivit en rad utan bara missat två fina sportlovsdagar till ingen nytta..

2007-02-20 @ 13:51:38
URL: http://erikapik.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits