Zzzz...

I hela mitt liv har jag varit en sovare. Somnar lätt och sover sedan som en stock tills någon tvingar mig att vakna. När vi bodde hemma var Kaj uppe tidigt tidigt för att följa med pappa och skåda fågel. Bea och Kari var jämt uppe tidigt på helgerna och antingen bakade bröd eller spelade piano (eftersom jag sov vet jag inte helt säkert vad de gjorde, antagligen hade de jättetrevligt och jag fick inte vara med :)) Jag själv  sov fram till att det var middag. Varje helg. Kunde helt enkelt inte gå upp. 
Jag tänkte dock att det någon gång ska gå över och att jag också ska bli en brödbakare eller städare eller läxgörare på morgonen, eller när som helst. But noo. Jag har ju insett att både Bea och Kari varit sådana iallafall sedan de var 16, kanske ännu yngre, och jag är nu 25. Det har redan skitit sig brutalt. Igår gick vi och lade oss vid ett och jag somnade direkt. Idag sov jag till tolv. Nu är jag så trött att jag vill lägga mig igen, trots att det enda jag gjort idag är att skriva färdigt vad som skulle komma att bli den sämsta tentan i mannaminne.

Vad ska man göra för att bli pigg?!?



Kommentarer:
Postat av: Bea

Haha, vilken härligt präktig bild du målar upp av dina storasystrar.. (vi hade såklart alltid jättekul medan du sov)! Men det är som du själv säger; vissa ÄR sovare, andra inte, vet inte om man kan göra så mycket åt saken.. Spelar roll; du är ju rätt glad o tillfreds ändå liksom. :) Dessutom; morgonbakade bröd blir precis lika goda som kvällsbakade!

Postat av: AL

jag har lite samma problem, dock inte färgat av några syskon, men ja, jag lever ju som jag gör på helgerna vilket resulterar i att jag är pisstrött i veckorna... denna helgen har jag väl sovit det man bör göra på en natt i princip... så ja, tipset är väl att vi borde gå på tjack..

2007-02-26 @ 17:58:10
Postat av: Martina

Mitt tips är: Gör slut med din karl, bo kvar i samma lägenhet och du kommer dansa upp klockan sju med ett ansträngt gott humör! Har dock en känsla av att valium kan behövas inom en snar framtid haha

2007-02-26 @ 20:43:45
Postat av: Camillas lockar

Säg till när du vet bästa tipset.... I need it bad too!

2007-02-26 @ 20:55:10
URL: http://www.lockar.se/blog/
Postat av: erika

Huva Martina, kom sov här om det är hemskt!

Camilla: Min senaste teori är att barn gör en pigg. Håller tummarna för det, det är mitt sista alternativ!

2007-02-26 @ 21:15:16
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Ola

Hur kan man vilja inte sova? Helt obegripligt. (tack för fin fest, f.ö.)

2007-02-26 @ 21:40:27
URL: http://olainspace.blogspot.com
Postat av: Martina

Äsch så farligt är det inte. You know me, jag är stentuff

2007-02-26 @ 21:59:43
Postat av: Evelina

Hej! Jag är en ny läsare (trillade hit via Camillas lockar). Jag måste säga att mitt problem med sömn är precis motsatta. Jag har oftast lätt att somna (när det är tyst i alla fall) men sen har jag svårt att sova tillräckligt länge (dvs minst 8 timmar). Mina tankar går igång så fort jag vaknar vilket gör att jag har svårt att få ro till att somna om. Jag vaknar i princip alltid outvilad. Dessutom krävs det nästan ingenting för att störa min sömn. Jag behöver bara vara orolig eller stressad så sover jag ännu mindre.

Jag skulle vilja sova mer som dig. Enkelt, lätt och länge. :)

2007-02-27 @ 19:48:01
URL: http://www.acc.umu.se/~eve/Blogg/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits