Maneten

Nu får det vara färdigstudat för dagen, har faktiskt lyckats skriva en hel sida! Måste säga att livet just nu känns otroligt segt och meningslöst när man vaknar vid tolv, äter seg frukost, kollar nätet några timmar och så är det mörkt och man skriver lite skolarbete och så spelar man lite spel och så sitter man oavbrutet vid datorn tills man ska gå och lägga sig. Gah. Jag blir tokig. Vad är äventyret? Varför åker inte jag till Berlin och bor i konstiga kollektiv och ritar serier om det och blir olycklig och lycklig om vartannat och tappar bort mig men åker hem och hittar mig igen? Varför åker inte jag till Sydamerika och träffar inhemsk befolkning som bjuder mig på grillat marsvin? Varför åker inte jag till Asien och dansar på stränder nätterna igenom? Varför åker inte jag på roadtrip genom USA - från öst till väst eller tvärt om, och äter flottig mat på truckerställen? Varför åker inte jag på Transibiriska järnvägen? Jo, jag vet om Transibiriska järnvägen.

Om det ändå bara blir lite ljusare snart!! (Sjukaste från julafton: ett gäng maneter som simmade omkring i havet. Var det inte kallt?)
Och kan nån visa mig hur man lägger ut filmer på nätet? Har många roliga nu, tex en på julaftonsimmande maneter.

12040-110

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Stora världen = Jobbig och obekväm
Hemmets ljuva vrå = Trivsam

2007-01-04 @ 17:39:32
Postat av: Anonym

Äh, allt är meningslöst ändå, kan lika gärna ha grå vardag som att upptäcka världen och inse att den är lika meningslös som allt annat.

2007-01-04 @ 19:04:52
Postat av: Bea

Alla dessa varför sis... Mitt förslag är; en smula avgiftning från datorberoendet kanske..? Du kan ju börja med en dag och se vad som händer. Kanske halkar du in på värsta äventyret, kanske inte. Men att sitta framför datorn och beklaga just det faktum att man sitter där är väl lite att bita sig själv i svansen..?

Postat av: Abdulelizabeth

nice site keep it up ok

2008-08-25 @ 08:32:19
URL: http://abdulelizabeth.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits