sweet freedom

Allt är klappat och allt är klart! Inlämning skedde igårkväll (japp, jag är och kommer alltid förbli en sådan som skjuter upp ALLT i sista stund) och nu är jag alltså fri ledig och semestrande tills den 22/1. Och jag har ingenting att göra. Hade jag åtminstonne haft lite kosing kunde jag ju åka någonstans, kanske hälsa på vännerna i Stockholm, men icke så. Det får bli ett läsrace av lovet, snart klar med S/Y Glädjen. Ska läsa Ängeln på sjunde trappsteget sen, jag är nämligen antagligen den sista människan på denna jord som inte gjort det ännu.

Kom för övrigt precis hem från dagens simövningar, vågen samma som sist. Tydligen är det samma för alla andra också med tanke på hur fullproppat det var i banorna idag. Det var hemskt! Lyckliga kan Martina och Karin vara som inte följde med. Jag skojar inte om jag påstår att det var ett tjugotal i varje bana. Och det är ju inte direkt så att alla simmar i samma takt. Nej, aldrig med simmeri en fredagseftermiddag tack.

Annars passade jag och Martina Isak 3 mån idag. Sweet. Vi rullade vagnen halva tiden var och lekte att det var vårt eget barn som låg och sov, och ja. Jag blev väldigt sugen på barn. Inte att äta dem alltså, att ha dem.

Nu: fredagsmiddag med matlaget!

Kommentarer:
Postat av: Lotten Bergman

Vet du, jag tror att "Ängeln på sjunde trappsteget" förändrade mitt sätt att tänka på livet. Lite i alla fall.

Postat av: Anonym

Bokklubben är annars igång. The Great Gatsby till nästa månad.

2007-01-13 @ 11:57:45
Postat av: Anonym

det hopar sig, det hopar sig!
Lotten: det är precis vad ALLA säger. Jag antar att den måste läsas..

2007-01-13 @ 16:47:29
Postat av: erika

det var alltså jag..

2007-01-13 @ 16:47:43
Postat av: Emi

Apropå Ängeln på sjunde trappsteget (för övrigt tuuuusen gånger bättre på engelska), läs också The woman who walked into doors. Det tycker jag.

2007-01-14 @ 00:27:56
URL: http://emi.webblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits