Å regnet det bara öser ner

Tvunget skulle det allra värsta regnet ösa just som jag och Ida skulle cykla hem från jobbet, och tvunget skulle jag direkt till blodcentralen för att börja ge blod. Och tvunget skulle jag bara fylla i en lapp och ta tre blodprover och mäta blodvärdet när jag väl var där - dyngsur. Och tvunget tog hela proceduren ca 5 min. Lönt. Onda onda människor som gjort klimatförändringar i vår värld. Jag slår vad om att vädret i Sverige kommer vara såhär nu, dvs med regn och stormar och supervarmt och svinakallt om vartannat. Och visst, extremiteter kan vara spännande att vara med om. Dock inte just när man cyklar till eller från jobb tack.

12040-297
En inte helt talande bild. Man ser tex inte den stora vattenpölen under mig, eller de plaskblöta brallorna..

Nu har jag iallafall hunnit med att städa lägenheten (gjorde nämligen bort mig lite när jag provade linser. Fröknen som visade mig sa att man skulle lufttorka linsburken under dagen varpå jag undrade om den inte blev helt dammig då. Hon gav mig ett konstigt leende och sa försiktigt att näää inte blir det dammigt på en dag väl? Eh, JO.) samt hängt med syskonen ett tag. Linserna gör mig till en kisare av stora mått men det är inte värre än att jag klarar det.

Det finns mest bara en sak jag undrar just nu. Hur kan det komma sig att det finns en funktion på momentnycklar som gör att man kan lossa skruvar och bultar, när det är absolut förbjudet att göra just det?? Snälla förklara, alla byggare och fixaresorkar som läser min blogg.

Dessutom: Glöm ej tävlingen i föregående inlägg! Alla måste gissa!

Kommentarer:
Postat av: Karin

haha, så jävla uppenbart att du vill ha samma kommentarstorm som sist du hade tävling!
Förresten är jag lite besviken på att du pratat om linser i flera inlägg, och sedan lägger upp en bild där du har glasögon. Dålig stil.

2007-06-27 @ 22:12:42
Postat av: Kristin

Nä sist du hade tävling kunde du inte ens svaret själv så jag tänker inte va med!

Postat av: erika

haha men nu kan jag det och jag lovar att du kommer att älska det rätta svaret! (hoppas jag..)

2007-06-28 @ 17:22:22
URL: http://erikapik.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits