Nästan påsklov!

Idag klockan tolv var det deadline för vår senaste skoluppgift, en sökuppgift som var mer tråk-krånglig än rol-jobbig. Orkade inte riktigt anstränga mig till det yttersta så jag har ingen aning om jag har gjort rätt eller fel, det kan mycket möjligt bli att jag måste komplettera eller göra om. Men skulle det vara så är det faktiskt inte hela världen, de närmsta två veckorna har jag nämligen TVÅ skoldagar som dessutom är fältstudiedagar. And that's it. Oulalahh.

Påsklovet firades av mig idag med ett par nya skor. Det skulle blivit ett frisörbesök men frissan jag går till hade inga lediga tider på hela dagen. Jag har nog aldrig känt mig så manad att klippa mig någon gång innan i mitt liv. Utom kanske när Martin Berg rakade mig, men då var det mest för att jag skulle vara cool. När man väl bestämt sig och kommit på en frilla som man verkligen vill ha är det extrem frustrerande att inte kunna få det direkt. Har tillochmed funderat på att göra det själv, vilket jag vet skulle bli en katastrof och ändå hade inneburit att jag behövde gå och klippa mig ordentligt nästa vecka. Och då kan jag ju lika gärna vänta helt och hållet, dyra kronor och man måste ju ändå tänka på hpk (hår per krona).

Så det fick bli vårskor istället. Nu har jag hittills (för första gången på flera år freschar jag upp min garderob och mig själv känns det som) inhandlat jacka - blå, klänning - randig, tröja - blå, linnen o t-shirtar, kjol - somrig, strumpbyxor - randiga och skor - gråa. And that's it. Oulalahh.

Ikväll: bio!

image178
Men benet under armen och skuggan i flabben. Bra foto Erika, verkligen!

Kommentarer:
Postat av: Bea

Haha, du ser ju helt bizarro ut! Som en klippdocka som har fått benet på fel ställe liksom. (Men i övrigt fin såklart, lika bra att lägga till. :) )
Ses vi på vanliga stället 20:20, utan cyki? (Martina e på sitt vanliga ställe vid halv.)

Postat av: Martina

Du ser ju aspackad ut på bilden haha! Nån får gärna klippa min lugg snart om nån känner sig manad. Martin Berg är het.

2007-03-30 @ 19:12:53
Postat av: Bea

Haha, Martina, Anders Ekborg på min blogg o Martin Berg här..! Hur skall detta sluta?
Jag vågar icke klippa din lugg iaf, kanske Kari vill? Hon e duktig.

2007-03-30 @ 19:16:00
URL: http://beaware.blogg.se
Postat av: erika

tjugo över blir bra. har kommit på att min vardagsmin nog faktiskt är full-minen. Jobbigt värre. Hej jag är inte full men ser jämt ut som det.. Bö.
Martina, fråga Kari håller jag med om.

2007-03-30 @ 19:19:01
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: kari

Jag älskar att klippa hår!!!

2007-03-31 @ 12:29:04
Postat av: Karin

Finns det koll på när man skriver kommentarer på gamla inlägg?
jag har också shopping-spreeat idag. Bestämde att jag skulle sluta bry mig om att jag inte hade råd. fick sommarjobb idag ändå.
Jag blev inspirerad av dig E-bone och köpte en klänning som är mycket kortare än vad jag normalt skulle anse sedligt. Kan Erika visa ass så kan jag det också tänkte jag. Eller snarare tänkte jag att Erika har korta klänningar men ser inte ut som en slampa för det så då kan jag nog också komma undan med att.

2007-04-02 @ 15:55:58
URL: http://karinkavalkad.blogspot.com
Postat av: mirijam

Jag tyckte att det var en klockren bild!

2007-04-13 @ 23:40:02
URL: http://mirijam.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits