Helgen vecka 41

Denna helg har kantats av utomhusvarande och ofestande. Igår tog jag, Bea och Kari våra kära cyklar till skogs. Meningen var att vi skulle till Husie mosse (tror jag det hette) men vi hamnade fel och var en hårsmån från att cykla rakt in i en träningsbana för travhästar. Tur var det att vi inte cyklade på den eftersom det kom två travande ekipage nån minut senare, hade kunnat bli en väldigt pinsam situation. Vi cyklade vidare genom Kvarnby och insåg efter en stund att vi hade kommit till cykelvägen som leder till Bokskogen, varefter vi cyklade dit. Väl framme fikade vi lide kagor innan vi gick en runda i skogen (som mer kändes som en park eftersom det var människor ÖVERALLT. Vilket inte är min bild av hur en skog ska vara, alltså), och sen cyklade vi hem. Tog en jäkla tid allt det där så när jag till slut var hemma var jag så frusen att Erik fick bädda in mig i en filt- och täckesboll. Idag åkte jag, Jon och Erik till kalkbrottet men de bilderna får man se på Facebook. Summa: ingen bakfullhet, mycket friluftshet, en del pluggångesthet. Rätt bra känsla faktiskt. Imorgon: Ny vecka.

image407
Systrarna mina

image408
Filtbollen
image409
Skumt ställe


Kommentarer:
Postat av: kari

schysst, jävligt schysst. Om jag nu berättade på lördagen att hela anledningen till att jag ville ut grundar sig på att jag vill till kalkstensbrottet, kunde du då inte sagt att att du skulle dit dagen efter? Där satt jag hemma och möglade hela dagen och så åkte ni dit där jag länge drömt om att få åka. Schysst.

2007-10-15 @ 07:46:59
Postat av: bea

Erika i täckesbollen: hahahahahahahahahahahahahaha!!!!

Postat av: Martina

Bea - Jag håller med.

Nä Svahnar, ska vi skådas nån jävla gång eller? Eller ska jag försmäkta i ensamhet?

2007-10-15 @ 10:05:51
Postat av: erika

jamenjamenjamen jag kunde väl inte veta!! Du brukar alltid ha tusen olika saker att göra på helgen och aldrig ha tid att träffas! Dessutom var det hela rejält imulsivt samt med mopeder, jag cyklar dit any day med dig! Sorry! (ack den svahnska skulden..)

2007-10-15 @ 11:17:11
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Moa

Filtbollen!! o_o

2007-10-15 @ 17:13:25
URL: http://hem.bredband.net/moalar
Postat av: Georgmerete

The spam is very bad everywhere. anyway really enjoy your site

2008-09-15 @ 10:56:00
URL: http://georgmerete.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits