Onsdag (torsdag)

Jag väcktes (en av gångerna)(sov till halv tolv..) denna morgon av ett sms. Det var Helena som ville tipsa om att det såldes plancher på AF-borgen i Lund, hon hade sett det och genast börjat tänka på Eriks önskan om ett periodiskt system. Så omtänksamt! Så när jag var färdig för dagen i skolan gick jag ner dit och letade upp ett periodiskt system som jag överraskade Erik med när jag kom hem. Genuin glädje får man nog beskriva det som, han rullade genast ut det över köksbordet och viskade upphetsat, darrandes på rösten "Uraaan.. Uraaan.."

Det var så att säga dagens bästa överraskning.

Dagens andra bästa, om inte överraskning så iallafall bedrift, var att jag hann sätta upp alla de återlämnade böckerna på Baravägens bibliotek. Säger nog ingen någonting, men meningen är att alla böcker ska vara uppe på hyllorna varje kväll. Tidigare kvällar när jag har jobbat har det alltid stått en hel full vagn kvar när jag ska gå hem och det har varit pinigt och stressigt. Idag hann jag och gjorde dessutom extrauppgifter! Hurra för mig, jag börjar bli bibliotekarie!

Nu sitter jag och dricker rättvisemärkt ekologiskt grönt te med hallon i som smakar som godis enligt Erik och Olof. Jag tycker det smakar beskt, men så har jag ju inte en dl strösocker i min kopp heller.

Dagens bild föreställer Erik, från skogen i söndags - alltså INNAN han fick det periodiska systemet.

image405
-buhuu, vad heter egentligen uran? Och hur ska jag kunna ta reda på det?

Kommentarer:
Postat av: Martina

Jag är iaf imponerad!

2007-10-11 @ 09:53:12
Postat av: Tormaia

Very nice site. I must say that I am impressed. Keep up the good work.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits