Ägget

Hu, jag åt precis ett ägg som jag i sista tuggan insåg blev för gammalt för några dagar sedan. Jag har tappat tidsperspektivet totalt, tror att det är högst den femte januari. Nu har jag en unken eftersmak i munnen.

Sov som vanligt till tolv idag. Så hårt att jag aldrig ville vakna, om jag inte skulle till Kristin klockan ett hade jag antagligen sovit till fyra. Jag undrar ibland om jag sover så nära koma man kan komma. Jag vaknar och är helt förstörd varje dag, trots att jag sover väldigt mycket längre är de flesta andra människor på denna jord. Kanske är det därför.

Så, cyklade till Kristin och gjorde lite skolarbete trots att terminen startar först imorgon. Kändes oerhört bra, och för att spä på känlsan ytterligare cyklade jag direkt bort till blodcentralen när vi var klara. Droppade in och skulle ge blod, men hade, såklart, för lågt blodvärde (det hade jag sist också men då tog de blod ändå. Det var nog för att det var en ung nybörjare som tog det då, kollade det liksom efter att han redan hade börjat tappa blod.) så det var bara att cykla hem igen. Med järntabletter i väskan.

Så, styrde kosan mot Ica på Södra förstadsgatan där jag handlar sällan eller aldrig annars. Fick en ingivelse om att jag skulle dit istället för vanliga Ica, och boy sicken bra ingivelse! Nästan hela affären är ju ekologisk! De har gjort en storsatsning på eko och rättvisemärkta grejer, var ju nästan som ett litet Astrid och aporna. Bara en sån sak som gott ekologiskt bröd, min favvomat. Och till och med påsarna var ekologiska. Stort plus i kanten!

Nu har jag alltså städat och handlat och pluggat och försökt ge blod. På en dag! Sweet.

image501

Och ja, verkstaden är tillbaka i köket - precis som det var när jag flyttade in. Nu är alltså halva lägenheten verkstad. Hur ska detta sluta?

Kommentarer:
Postat av: Martina

Men gee resten av världen dåligt samvete dåå! God knows att jag behöver mer av den varan. Bah.

2008-01-21 @ 16:41:51
Postat av: erika

mohaha. Men vaddå, du har ju ett jobb och går upp tidigt. Det tycker iallafall jag är duktigt.

Postat av: Helena

Jag vill slå ett slag för blodkorv!

2008-01-21 @ 16:54:16
Postat av: Kristin

Jag tycker ni är sjuka i huvet.

2008-01-21 @ 20:59:01
URL: http://volpina.blogg.se
Postat av: Ebba

Det är väl någonstans vetenskapligt bevisat att man blir tröttare och segare om man sover mer än 8 timmar. Jag har sovit 10 timmar sedan november, försöker få ner det men det går ju inte! Man får ha tre veckarklockor och alla måste ligga en bit bort från sängen och man måste säga till pojkvännen (om han går till jobb eller liknande) att tända alla lampor för det är ljuset som gör att man vaknar.

Men man blir trött av för lite järn också väl.

2008-01-22 @ 11:49:31
URL: http://toccata.livejournal.com
Postat av: Malin

Till slut tröttnade blodcentralen på att köra ut mig i rullstol och vänta på att någon (ERIK) kom och hämtade mig, så de var uppriktiga och sa att jag skulle sluta ge blod. Eftersom jag alltid svimmade. Av sprutskräck, inte lågt blodvärde. Så gick det med den hemmagjorde kognitiva beteendeterapin.

2008-01-23 @ 21:10:02
Postat av: Maria

ica södra förstadsgatan rules!! de har ofta fantastiska rabatter också, i veckan till exempel, hade de två paket fredagsräkor för tio (10) kronor.

2008-01-26 @ 16:15:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits