Erik and the verkstad in the kök

Ja då var det dags igen, ingen rast och ingen ro. Varför nöja sig med två motorcyklar, en och en halv moped, en cykel och en bil när man kan ha allt det där plus en motorcykel TILL? Ikväll kom ett litet monster hem till köket, en Yamaha (som ser ut som sådana motorcyklar som killarna brukade rita i mellanstadiet) som better går att köra! (lite trött på att allt Erik rör vid går sönder) Och på gården ska den stå! Menmen, jag ska inte klaga. Nu kanske vi kan komma iväg på en motorcykelsemester till sommaren. (Eller ja just det, Erik har ju lagt alla sina pengar på motorcyklar. Ja just det, då har vi ju inte råååd att åka på semester. Mummelmummel BitterBitter.)

Förresten köpte jag en ny väska idag som kostade 400 pix. Det tyckte jag sved oerhört i plånkan. Eriks motorcykel kostade 7000. Ingen kommentar.

image513
Jon tyckte den var lajbans. Här är de allra fulaste kåporna bortplockade. Ungefär här gick jag på bio.

image514
Såhär såg den ut när jag kom tillbaka. Lär väl vara körbar runt juli eller så..

Kommentarer:
Postat av: ma

...jag påminner igen om det däör huset med den där ladan!!!! o önskar god helg

2008-02-01 @ 07:24:03
Postat av: Helena

Jag tycker jag känner igen de där prioriteringarna från mitt hem :)
Du är inte sugen på att ta över en av motorcyklarna då och ta motorcykelkörkort och hela faderullan? Lite roligare semester då måste det väl bli...Du och jag och motorcykelkörkortsplugg? Kommer förmodligen snart sakna plugget igen även om det inte känns så just nu...

2008-02-01 @ 09:05:55
Postat av: Helena

Och ha en trevlig helg förresten, vad det nu var du skulle göra istället för att åka till Olofström? Nästan så att du måste gå på Boot istället för att kompensera va?

2008-02-01 @ 09:07:33
Postat av: erika

ska till Brantevik och sitta framför brasan med en hund och en katt i mitt knä hela helgen, and its gona be waaanderful!

Ha en trevlig helg själva förresten, allihopa!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits