sömnen

Jamen jag visste det! Det var inte mitt fel igår när jag kom en timme fösent till seminariet, jag har inte dålig karaktär. Det är bara mina gener. Blame it on my parents! :)

"Människor som ständigt tjatar om att det bara handlar om att ta sig själv i kragen och svänga på dygnet har helt enkelt fel."

Kommentarer:
Postat av: Lise

Jag känner igen det fenomenet rätt så väl jag med... Morgonpigga människor fattar ofta inte att inte ALLA är som de. Varför är det så?? Skulle nog underlätta förståelsen mellan folk, om det vore annorlunda...

2008-01-30 @ 14:33:46
Postat av: Kristin

Det värsta är ändå att det känns som att fler människor är B- än A-människor. Ska alla vi anpassa oss efter minoriteten?

Postat av: Linnea.

Thank god. Men, det där med att jag helst sover till tolv på dagen går liksom inte ihop med det där med att jag pluggar och är som mest effektiv på förmiddagen fram till klockan tolv. Det är helt enkelt en omöjlig ekvation. Kanske är meningen med mig att jag ska sova till tolv och sen vara väldigt ineffektiv. Ah, det kanske är därför det går så himla trögt med C-uppsatsen!

2008-01-30 @ 18:10:28
URL: http://www.philinea.blogg.se
Postat av: Bea

Haha, jag tänkte genast på dig imorse när jag läste artikeln. Känns gött ändå väl, att det inte handlar om karaktären? Frågan är bara vem de generna kommer ifrån? De är ju knappast ett arv i rakt nedstigande led ifrån mamma och pappa iaf..

2008-01-30 @ 18:13:15
URL: http://beaware.blogg.se
Postat av: erika

haha ja Bea, jag tänker väl kanske mest på gammelmormor o morfar. Det jag minns mest about them är väl att de låg o sov o degade mest hela tin. Å andra sidan var de över 90 båda två.. eh.

2008-01-30 @ 18:47:08
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: D

Sydsvenskan skriver bara lögner.

2008-01-30 @ 19:11:01
URL: http://vmguld.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits