Nu är det dags att skaffa katt igen..


Vi ska alltså skaffa två små kisar. Efter alla katter vi har passat den senaste tiden har vi blivit så sugna på att ha egna små. Och så var det dags att något nytt hände. Kari ska ju få barn, Bea fick en lägenhet, Kaj fick en resa till Costa Rica (eller, fick och fick, men ändå) och då fick vi två små katter. Så låt mig presentera: den grå heter Murre och är en pojke och den ljusa är en flicka som heter Billy-Sand!


Detta är Murre, han hittades i en soptunna i ett soprum i Rosengård. Någon hade slängt honom med resten av soporna. Turligt nog hittades han, han var pyttepytteliten när han räddades och äter fortfarande ur nappflaska. Och så är han söt som socker.


Detta är Billy-Sand. Hon hittades också i Rosengård, i en buske. Ett gäng ungdomar i tolv-trettonårsåldern hade hittat mamman och syskonen och helt kallt slagit ihjäl dem allihopa. Lilla Billy-Sand lyckades kravla iväg och gömma sig i en buske och där hittades hon senare av en kattvän och kunde tas om hand. Små små med hemska öden. Nu mår de iallafall bra och Billy-Sand är också söt som socker. De satt dock inte stilla speciellt länge så det var i princip omöjligt att ta bra bilder. De flesta såg ut ungefär såhär:


Haha. Döskön bild. Iallafall, de kommer till oss på söndag om en vecka och då ska lilla Murre förhoppningsvis ha slutat med nappflaska. Han var visserligen så oändligt söt när han sög ur den och liksom höll den själv med sina små tassar, men jag tror ändå det är bäst om han inte blir helt beroende av den. Nån gång får de faktiskt bli stora. :) Nu är det vi som åker och handlar kattgrejs. Men inte idag för idag blir det bara bad och sol för resten av slanten.

Kommentarer:
Postat av: marika

åh herre min gud! vilka söta saker! jag tycker evert ska bli morbror evert till dom små liven.

2008-07-26 @ 17:44:44
Postat av: Clary

Farbror Otto och farbror Killen pratar redan om att få lära dom att gräva upp och jaga mös.

2008-07-26 @ 18:26:46
Postat av: mirijam

Åh, skoja att vi bara kommer djurblogga framöver! Lycka till med era hittekatter så lyckar jag till med våran hittehund!

Postat av: Helena

Blä för att låta katter sitta på köksbordet, hoppas det är bättre regler i det nya hemmet!

2008-07-27 @ 16:58:05
Postat av: kari

det ser mycket ut som en tecknad Findus den där suddiga bilden.

2008-07-27 @ 19:21:11
Postat av: torbjörn

katt är bäst.

här kommer lite spam: borderlands.blogg.se

2008-07-27 @ 21:00:14
Postat av: erika

Vad bra, farbröder och morbröder, då kanske Martinas marsvin kan vara mostrar? Och ja, det lär ju bli en del bloggat om dessa småttingar! :)



T-bear, du kanske vill vara passare nån gång om vi åker iväg? Mina syrror gillar inte djur så mycket. hähä

2008-07-27 @ 22:15:10
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits