Personlighet

Gjorde ett personlighetstest precis och jag vet inte, har jag satsat fel? Borde jag kanske skola om mig till patolog? Är jag innerst inne en man, eller är det vad de tror i testet? Är jag missogyn om jag ser de utvalda karriärerna som rätt manliga yrken? Gör testet själv här

 

Erikas personlighetstyp:

Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.


Kärriärer som skulle kunna passa Erika:

Poliser, kriminalpoliser, patologer, programmerare, systemvetare, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, entreprenörer, brandmän, ambulanssjukvårdare, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare, transportarbetare.


Kommentarer:
Postat av: Bea

Haha, på mig stod det bl.a. "varmhjärtad, noggrann och populär" och med "välutvecklat sinne för form och funktion". Passande yrken var lärare och barnomsorgspersonal! (I och för sig även präst och...hemmafru/man?!)

Postat av: Martina

Haha jag låter som en övermänniska, men jag passar som bibliotekarie!:



Din personlighetstyp:



Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.



Kärriärer som skulle kunna passa dig:



Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, SYO-konsulenter, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

2008-07-09 @ 09:11:35
Postat av: marika

vad gör man testet?

2008-07-09 @ 10:26:55
Postat av: erika

läs inlägget igen så ser du..



Damn! jag valde verkligen fel yrke!

2008-07-09 @ 10:34:02
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: josefin

test är ju alldeles för kul, fast jag vet inte om jag tyckte mitt resultat var så kul, blev denna typ: "Allvarliga och lågmälda".



Skulle tydligen passa som kamrer, detektiv, tandläkare, matematiklärare och maskiningenjör blandannat.



Får se om man blir något av det i framtiden.

2008-07-09 @ 11:01:53
URL: http://www.oskarochjosefin.se
Postat av: Karin

Din personlighetstyp:



Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.



Kärriärer som skulle kunna passa dig:



Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.





jag blev ju inte psykolog. fast gillar att yrket detektiv kommer med. undrar om det finns en stark framtid inom det området...

2008-07-09 @ 11:56:43
Postat av: erika

kanske kan bli 2000-talets Agaton Sax?

2008-07-09 @ 12:12:54
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Torbjörn

jag tror helt enkelt man svarar på frågorna så som man vill att andra ska uppfatta en:

Din personlighetstyp:



Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.



Kärriärer som skulle kunna passa dig:



Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.

2008-07-09 @ 19:38:50
Postat av: karin

tiger: DU gör det. själv vet jag inte om jag vill vara någon som beskrivs med "Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner."

dessutom stämde det lite. jag är trygghetsjunkie och målinriktad, du är kvicktänkt, lojal och bra på att skriva.

2008-07-10 @ 12:25:48
Postat av: Maria

Fick samma som Torbjörn!

2008-07-15 @ 23:27:42

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits