bastuvärlden

Idag var en bra dag. För det första var det extremt varmt, och det är ju gött. Steg upp vid halv nio och stack till Orkanen där Kristin satt och korrade. Vi korrade och korrade och när klockan var halv ett var vi klara och då skickade vi in uppsatsen till handledaren. Nu kommer den säkert att komma tillbaka med sådant som vi måste ändra innan torsdag, om vi ens får lämna in den då, men det kändes riktigt härligt när vi skickade iväg den. Samtidigt som vi skickade in den fick jag ett mail om lite extra vikarietimmar på bibblan i Lund, supersweat. Visserligen bara en vecka i juni, men hon som är ansvarig sa att det nog kan bli mer. Alla små bäckar säger jag bara. Det kassa är att det är typ två timmar om dagen och det är nästan att det inte lönar sig att åka tåg/buss/båt. Får bli cykel. Så cyklade vi upp till Möllan och åt bakad potatis på Ölcaféet och drack vatten till. Hade vi varit rika hade vi nog druckit öl men båda är så fattiga att vi fick skrapa mynt (typ) för att ens kunna äta. Iaf, sen körde jag hem och bytte om till hotpants samt fixade en playlist till min mp3:a och begav mig på cykel till Lund. Det var varmt så in utav bara helvete, jag producerade säkert en liter svett både här och där på kroppen. Det blir ju inte bättre av att cykelsadlar är tillverkade av nån form av galontyg. If you know what I mean.

Framme vid bibblan rann svetten och jag fick gå på toa och torka mig med papper i ansiktet, på magen, på ryggen, på armarna, ja lite överallt. Sen bytte jag om till mer anständiga kläder i form av kjol o leggings och jobbade i två timmar. När jag var klar var jag svag av hunger och uttorkning så jag stannade vid en affär och köpte en kitost, en liten femkronorschipspåse och en banan. Detta förtärde jag i Stadsparken i Lund. Sicken fin park det är. Sen cyklade jag hem med mp3:an på högsta volym, hotpantsen på, linnet på, lillskärmen på samt solglajjorna över glasögonen. De flesta andra som cyklar samma sträcka har racercyklar med tillhörande tävlingsklädsel. Undrar om jag är värsta dorken när jag tuffar fram på min knallrosa bästa Ebba&Didrik-cykel.

Väl hemma lyckades Erik ta hissen mitt framför min näsa så jag fick gå upp för alla trapporna efter att ha cyklat 6 mil. Då var jag mör.

Imorgon fyller systeryster 28, idag förresten. Grattis!


Syster

Kommentarer:
Postat av: Bea

Tackartackar sweet sis!

Postat av: ma

tänk att det är 28 år sedan denna söta syster kröp ut....i kvällssolskeneet kl 20.00

2008-06-03 @ 12:49:59
Postat av: Malin

Sex mil cykel. I'm impressed! Du kan ju ställa upp i nåt lopp o vinna, så tjänar du kosing som sjutton!

2008-06-03 @ 20:01:30
Postat av: erika

ohlala, kanske skulle cykla typ vättern runt?!

2008-06-03 @ 22:35:00
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Vadå, är det inte en mil mellan Malmö o Lund?

2008-06-04 @ 10:54:12

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits