Burnt by the sun

image557

Jag är obehagligt trött. När klockan var två var jag tvungen att bryta upp dagens skrivande eftersom jag helt enkelt höll på att somna. Det kliar i ögonen och kroppen är tung och seg. Sömn verkar inte hjälpa. Pendlar mellan att vara jättehungrig och att vara extremt rastlös. När vi hade slutat och jag cyklade hem tänkte jag att jag skulle köpa en ny penna. Jag har inte varit på stan och köpt grejer på flera veckor och _alltså_ det var verkligen hemskt. Det gick omkring människor överallt, hälften pratade danska (haha, inte för att det spelar någon som helst roll) och folk betedde sig som om det vore sista dan i i-landet. Som om alla var tvungna att flytta till u-landet imorgon och idag skulle alla ta chansen att köpa allt man ville ha. För vi snackar inte vad folk behövde. Ingen penna följde med mig hem, kunde inte med att brottas med människor. När jag kom hem hade jag på något lustigt vis dock med mig både en liten tröjklänning, ett par strumpor och en liten tröja.

Så kom jag hem och frös och var allmänt olustig. Vi kollade på film klockan fem. Och en till klockan halv åtta. Den bästa såg vi då (trots att det nog var femte gången jag såg den), Brända av solen. Rysk film i sitt esse, ingen jävla happy ending här inte. Erik bakade muffins med bär i och så drack vi te. Det var en bra kväll. Men nu måste jag nog lägga mig. Det är ju långfredag imorgon.

Kommentarer:
Postat av: Helena

åååh, Brända av solen! Jag såg den i videobutiken häromdagen och tänkte att jag skulle se den igen! Det måste jag nog ännu mer nu. Fast var den verkligen så bra som man har för sig?

2008-03-21 @ 09:00:24
Postat av: erika

oh ja. den blir bara bättre och bättre. Alla fina nyanser, ouch!

Postat av: Maja

Nej, I told you so.
Jag har klippt bort allt det roliga ju ;)

2008-03-21 @ 20:45:46
URL: http://majakarlsson.blogg.se
Postat av: Rikardida

It is the coolest site,keep so!

2010-04-20 @ 11:13:35
URL: http://rikardida.3steps.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits