Klassfest

image541


Vad ska man säga.. Tio år efter högstadiet såg alla.. ungefär likadana ut. Och var på ungefär samma vis. Det hade, konstaterade många, kanske varit roligare om man hade träffat bara sin egen klass. Men då borde man ha en fest för låg/mellanstadiet, en för högstadiet och en för gymnasiet. Egentligen var man väl mest vän med alla på lågstadiet så den klassen hade nog varit mest givande. Men visst, det är kul att märka att man fortfarande märker de onda blickarna mellan gängen, och det är kul att minnas folk man glömt, och det är kul med positiva överraskningar och oväntade utbildningar. Och det är väldigt roligt med folks olika perspektiv på saker. Tex frågan "var bor du nu då?" eller "Bor du kvar i Bromölla?", där vissa svarar "Nä för HELVETE! Jag bor i Stockholm!" och andra svarar "Nä för HELVETE! Jag bor i Sölvesborg!" (som ligger 5 km från Bromölla). Jag vet inte om festen var värd 395 pix, om jag hade fått sätta ett pris själv så kanske 60:-, vilket det kostade om man kom dit efter tio.

Best of all? Det är TIO år till nästa fest!

Idag kommer jag inte igång med någonting. Det är kasst väder. Jag sov till halv elva. Jag vill bara bädda ner mig och kolla på Sex and the city hela dagen. Får man det på en måndag?

Kommentarer:
Postat av: Martina

Haha! En träffande analys. Satan vad dålig hållning blekfisen på bilden har f.ö.

2008-03-03 @ 14:04:39
Postat av: kari

well, hade man lyssnat på sin äldre syster så hade man nog inte betalat de där 395...

2008-03-03 @ 15:47:29
Postat av: Marika

Haha, varför har du öronproppar på dig? Spelade dom så hög musik i bromölla... ??

2008-03-03 @ 18:13:12
Postat av: mirijam

ja, det får man!

Postat av: Helena

Öronproppar=förmodligen för att jag skulle få skrika lite extra för att prata med henne så man kände sig lite lätt tvungen att åka hem tidigt bara för att rösten inte pallade längre. För dansa kan man ju inte göra hur som helst (till vad som helst).

2008-03-03 @ 22:52:00
Postat av: erika

åhja, det VAR faktiskt väldigt hög volym därinne! Hade nästan tillomed på dem under middagen. Men så är jag nog lite öronskadad, jag menar - jag är den som hade öronproppar även mellan konserterna på e-boda.

2008-03-03 @ 23:01:48
URL: http://erikapik.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits