hausse på börsen!

Äntligen händer det, jag har väntat i flera år på denna dag. Biograf Spegeln börjar visa eftermiddagsfilm! Det är ju helt fantastiskt! Klockan fyra är det jag som bänkar mig på den finaste biografen i stan, betalar 70 pix som det kostar och ser Somers town. Vilken underbar höstdag detta blir. Kanske simmar jag först, vi får se.



I Londondistriktet Somers Town bor den från Polen nyinflyttade pojken Marek tillsammans med sin pappa. På dagarna drar han omkring längs Londons gator för att fotografera sin omgivning och lär på så vis känna Tomo, en yngling från Nottingham som har rymt från ett vårdhem. De finner varandra efter att Tomo hamnat i bråk med ett ungdomsgäng och låts ta skydd hemma hos Marek. En stark och intensiv vänskap uppstår som sätts på prov när de båda pojkarna blir kära i samma flicka.  
Shane Meadows följer upp sin enorma succé This Is England med en gripande historia om vänskap och om hur det är att växa upp. I en av huvudrollerna ser vi återigen Thomas Turgoose, som gjorde en bejublad debut som Shaun i This is England.  
Genre: Drama, Regissör: Shane Meadows, Längd: 75 min, Ursprungsland: UK, Manus: Paul Fraser
I rollerna: Thomas Turgoose, Kate Dickie Foto: Natasha Braier Musik: Gavin Clarke, Producent: Barnaby Spurrier


Kommentarer:
Postat av: Martina

Hahaha din rubrik är typ bäst i världen

2008-10-03 @ 12:41:09

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits