jag - en tunna fett?

Alltså. Igår cyklade jag till Kockum fritid tillsammans med Kari för att simma. Kari gravidsimmade och jag crawlade. När vi kom upp vägde vi oss båda och det är det här jag inte riktigt kan begripa. Ok, jag vet att jag inte är världens smalaste människa. Obs: jag har inte heller speciellt mycket ångest över detta faktum, inte mer än någon annan. Men ändå. Kari är ca 5 cm längre än mig, tror jag. Kari är dessutom gravid i ÅTTONDE månaden. Och hon väger alltså just nu 3 kg MINDRE än vad jag gör. Hur ska detta sluta? Allmänt anrop till Kari: Du måste äta för TVÅ. Du kommer att försvinna när du ammar annars! Det kommer att vara ett litet tomt skal kvar av dig när januari är till ända. Den lilla julagrisen kommer suck it all out!

Kommentarer:
Postat av: kari

fick du fikon, den väger 5 % över medel!

2008-10-21 @ 20:02:03
Postat av: erika

Men det är ju DIG jag talar om.. :P

Postat av: kari

just nu väger jag ju inte mindre än vad jag behöver i alla fall. Det får lösa sig efterhand, Jag kan Ju inte äta mig mer än proppmätt... I vilket fall, jag är bara 3,5 cm längre, om du är 158. Och jävligt mycket sämre tränad än vad muskelbygget Erika är. Har fortfarande ont i axeln sedan i måndags.

2008-10-22 @ 10:09:53
Postat av: erika

ajajaj, hur är det med nacken då? Ye, jag tror nog inte att du kommer gå under. Men det blir späck i julklapp från mig! :)

2008-10-22 @ 11:39:38
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits