katternas klätterträd


Katterna har älskat sängen som stod på högkant sedan vi byggde den nya. Idag körde vi ner högkantssängen till Falsterbo eftersom kusinerna skulle få den, och för att kompensera katterna för deras förlust åkte vi till Ikea och köpte en för tidig julklapp till dem. Ett jättestort klätterträd! Det står som ett altare i vardagsrummet och vi hoppas att de kommer att gilla det lika mycket som sängen. Igår var jag på kalas för Maja som fyllde 18. Där fanns fågelskådare och kycklingar och god mat och fint väder och rysk vodka och annat kul. På kvällen var det fest hos Juhlia och vid två gick vi till KB, stannade tills de stängde och sen var det efterfest hemma hos någon i en ful lägenhet. Där stannade vi i ca två minuter och sen gick vi till svartklubben. Kom hem klockan 6. Huga. Det är då inte likt mig. Idag när jag vaknade halv ett med skallebank och yrsel förstod jag varför. Nä, bättre med dagsfester i Falsterbo med kaffe på slutet. Och kycklingar.




Kommentarer:
Postat av: Kristin

Vilket fint träd! Vi har också tänkt skaffa ett men de är ju så hutlöst dyra!

Postat av: Martina

Man ska aldrig gå på efterfest, det är dom som gör en kaputt. Jag gick hem som en duktig flicka och sov mig igenom 5 sms. 20 spänn, 20 spänn!!! Muhaha

2008-09-15 @ 07:36:26
Postat av: erika

hahaha, jo det var rätt kass. Den svartklubben är ju dessutom så jävla tråkig!



Kristin: Jag tänkte som så att vi har ju inga barn som kräfva en massa grajor, så då kan katterna få göra det så länge.. :)

2008-09-15 @ 11:11:10
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits