Söt?



"Kan du inte ta en av sötbilderna i morgon, du var väl inte TVUNGEN att ta bilder på tosiga miner...", sa mamma. Jamen då kan vi ju ta denna godingen! En ska bort, gissa vem?! Haha. Förresten fyller mamma år idag hurra hurra hurra! Jag har firat genom att rädda några tjejer på skolan från en död sill. Eller, det var kanske inte direkt att fira en födelsedag, men rätt var det var började ett gäng tjejer att tjuta i korridoren och kom in till mig och ropade med upprörda tjejröster att det låg en död SILL på bordet därute! Jeizes, en liten sill. Jag slängde den i soporna medan tjejerna rusade runt hela skolan och berättade för alla att det hade legat en DÖD SILL på bordet. Jag undrar mest var den kom ifrån.

Erik kollar på Magnus Betnér just nu så jag kan inte tänka klart. Får fortsätta monologen imorgon.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

amen, den ÄR ju söt, du ser väl räven bakom örat????

2009-04-28 @ 10:18:17
Postat av: Anna Bryngelsson

För några år sedan låg det tre stora guldfiskar (ca 10 cm långa och ganska välgödda) på uppfarten till mitt hus (huset min lägenhet låg i alltså). Det hade varit mer effektfullt om det varit tre hästhuvuden, men det var väldigt mystiskt ändå.

2009-04-28 @ 16:11:44
Postat av: erika

usch nu kom jag att tänka på när jag jobbade på parkförvaltningen i Bromölla när jag var 15. Mitt första sommarjobb. Vi skulle rensa en damm utanför ett äldreboende och vad hittar vi däri om inte en guldfiskajävul som var död. Och typ 40 cm lång och fet som få! Det var så jäääähähäävla äckligt, jag ryser fortfarande åt minnet.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits