Bär




För exakt två år sedan var jag, Erik, Bea och Kari på bästa bärstället i stan och plockade litervis med björnbär. För ett år sedan var jag där ett flertal gånger men det var ett dåligt år. Bären fanns men hann liksom aldrig mogna innan de blev dåliga. I år har de börjat bygga hus på platsen där buskarna stod. Några finns dock kvar, så jag funderar på om det är värt ett försök. Kunde ju om inte annat kanske vara dags att introducera Set för Malmös stadsbussar. Vågar man? Cykla är ju uteslutet, och det är för långt att gå.

Hösten börjar närma sig och folk börjar jobba igen. Dock inte jag. Därför hittar jag på lite viktiga saker till mig själv bara för att få känslan. Skicka intyg till akassan ska jag göra om intyget kommer till mig från Lund imorgon. Hämta ut pengar från försäkringskassan ska jag göra eftersom jag får dem på utbetalningslappar vilket är väldigt störigt. Och så ska jag bannemig gå och ta passfoton. Det börjar allt bli dags att beställa nytt körkort. Förlorade ju mitt förra när plånkan försvann. Glömde skaffa nytt. Sen ska jag även beställa lite papperskopior av foton. Jag har nämligen en hemsk känsla av att min dator kommer att krascha och jag har ingen backup på mina bilder. Vojne vojne. Ärendet ligger i högen "saker jag skjuter upp till nästa dag, varje dag". Trots att det står en extern hårddisk här och bara väntar på att bli använd. Boh.

Nu kändes det som att jag jobbade bara för att jag tänkte på viktiga saker. Så därför tar jag och gör en kopp te och fortsätter med Flickan som lekte med elden. Tjohej.

Eller, eh, te kl halv ett går bort. Man tappar tidsuppfattningen av att vara mammaledig. Just sayin.

Kommentarer:
Postat av: kari

Man och man.

2009-08-12 @ 21:08:33
Postat av: Erika H

Jag som trodde att bebisar skulle äta och sova på bestämda tider, och att mammor därför alltid hade minst två klockor inom synhåll. Där ser man...

2009-08-12 @ 21:17:35
Postat av: erika

vi kör fria tyglar här iallafall tills han blivit stor. Jag menar vem tror han att han är, skalman eller?! Nänä, fasta rutiner får andra ha. :)



..Eller så somnar ungen vid fem på eftermiddagen och sover sen till nio på morgonen med några amningar och blöjbyten däremellan. Det är hans ömma moder som är dålig på det där med rutiner..


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits