sportlov


Hej allesamman. Jag har sportlov och därför är ingenting som vanligt. Tex blir det ingen magbild denna veckan, bara för att jag jag inte orkar ta en. När jag åkte till Edenryd i måndags glömde jag ta med mina järntabletter och nu orkar jag ingenting faktiskt. Nä så är det såklart inte men jag hade så många andra bilder och magen ser ju jämt likadan ut så den kan gott växa till sig en vecka till. Jag, katterna, Kari och Henny har alltså varit i Edenryd och chillat i 10 minusgrader. Utomhus. Resans bästa var när jag ringde a-kassan och de vänligt men bestämt tyckte att jag gott kunde stämpla de dagarna jag inte har jobbat samt de halvdagar jag inte jobbar nu för att få lite mer pengar. Jag är liksom godkänd och klar att få pengar, det är bara jag själv som måste skicka in kassakorten. Och här har jag snålat och tänkt att det ska bli meck med allt om jag börjar röra till det. Jag ska hädanefter alltid tänka gott om våra institutioner. (Minns denna mening sen när jag ska börja ha mammapenning). Så nu ska jag alltså få lite pengar. Säweet.

Imorgon åker jag och Torbjörn till Karin i Stockholm. Kul ska det bli, där har jag inte varit sen sommaren -05 tror jag. Visserligen är Stockholm rätt hemskt på vintern men vi ska nog ha det gött ändå. Så, so long.

Kommentarer:
Postat av: Bea

Så fina de är, storasystern och lilla H!

Postat av: Anonym

Hahaha! Det är roligt att du inte gör sånt som all andra gör direkt. Stämplar tex. Skärpning. Skärpning även med järntabletterna! Skärpning med att hälsa Karin också. Samt Josef om du ser honom hahhaa

2009-02-19 @ 18:18:53
Postat av: Martina

Sa jaaag..

2009-02-19 @ 18:19:14
Postat av: marika

Haha! du glöööööömmer aaaaltid bort att skriva namn



söt Henny O kari!

2009-02-19 @ 19:19:33
Postat av: Malin ( Eriks syrra)

Stockholm är gött och hemskt året om

2009-02-20 @ 11:49:10
Postat av: Viveka

Det är roligt att läsa din blogg...och se din mage växa...Henny är söt...Vi passade Signe några timmar i fredags, det är stort...nu ska jag se Mia och Klara. Vi hörs!! Hälsa alla runt omkring dig!!

Viveka

2009-02-22 @ 19:58:44
Postat av: erika

Kul att du läser! Snart kommer en ny magbild.. :)

2009-02-23 @ 16:11:48
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits