+3, v 40


Bild ett: stor och liten vid nätfönster.
Bild två: töntiga familjen på språng igen.

Kan detta vara sista onsdagsbilden månne? Inte mycket som hänt i magen idag. Vi tittade på Barnmorskorna - Norge för en stund sen som handlade om när barnet dör i magen. Huga. Det vill vi inte vara med om tack sa jag till Läppen och Läppen svarade lydigt med att sparka några jag-lever-spark.

Själv har jag varit desto mer aktiv. Cyklade till Marika och Evert på morgonen (ja, klockan 13 då) och blev bjuden på såväl frukost som kaka und kaffe. Tyvärr glömde jag att fota, Evert som var så fin och nyklippt och allt. Sen vart det stranden dit Erik, Olof och Matilda också kom efter ett tag. Erik och Olof hade köpt varsitt snorkel och cyklop tidigare under dagen och för första gången i mitt liv lyckades jag simma med snorkel! Det var ju svinkul! Låg i och puttrade på tills jag var kall som en märla. Mina magmuskler fick dessutom jobba för första gången sen vattengympan slutade i maj, man måste nämligen blåsa ut luften och vattnet väldigt hårt så röret töms, och det var en pers för en slapp gravidmage.

Här hemma igen har Erik satt upp ett fyrdubbelt nät i sovrumsfönstret och äntligen hoppas vi kunna sova liiite svalare igen. Dock svettas jag så mycket nu att jag troligtvis kommer ha kylklamp i sängen inatt igen. Det känns som att det är sommaren -94. Jag vill sova på balkongen i Edenryd och titta på fotbolls-vm på natten och spela fotboll på dagen och bada i Tomsan. Kom nurå Läppaskrälle så vi kan åka till svalare hus!

Kommentarer:
Postat av: Erika

Ja, att snorkla är ju otroligt roligt! Har flytit runt under långa stunder med cyklop i Ivösjön. Du får passa dig så att du inte slår i magen bara...

2009-07-01 @ 22:57:39
Postat av: erika

tja, med tanke på att djupet är ca 3 meter där jag badar är risken nog ganska liten.. :)

Postat av: Kristin

Det var roligt att katterna sitter likadant på andra bilden hihi.

2009-07-05 @ 20:34:08
URL: http://volpina.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits