+8

Idag kom Bea hit på besök. Vi gick till Astrid och aporna kök och åt massor av muffins med glasyr (gott), sen var vi på konsthallen och kollade på utställningen med Sonic Youth (tråkig) och sen köpte vi en kortlek och spelade kort (roligt). Bäst var att vi slog in den och gav den till oss i sommarpresent. När hon skulle åka hem igen följde jag med en bit till bibblan där jag lämnade böcker. Sen gick jag och gick och gick länge för att stampa ner ungen i magen. Inatt borde den födas. Imorgon är det kontroll igen. Jag beklagar om bloggen börjar gå på tomgång men hela mitt liv består mest av en väntan just nu. I denna väntan på en liten Läpp presenterar jag här en film där Henny spelar huvudrollen. Hon är kanske en timme gammal vid inspelningen och vi är övertrötta och fnissiga och tycker hon ser rolig ut i mössa. Kari är på andra våningen och opereras. Note to self: spela in ungen när den föds, det är kul att kolla på sen!


Kommentarer:
Postat av: kari

Min raraste Henny! Att du inte har visat det här för mig innan...

2009-07-07 @ 09:46:30
Postat av: isabelle

congrats till en hemtrevlig livmoder, eller något. :)

Postat av: erika

haha tack!



Kari: jag har själv inte sett den innan faktiskt! Har uppdaterat mitt fotoprogram och då försvann funktionen att kunna se film, så jag var tvungen att ladda upp den på youtube först. Det gjorde jag i söndags. Det finns en till där, om du klickar på mitt namn på youtubesidan!

2009-07-07 @ 11:46:37
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: kari

Ja, den dök upp under rutan när man sett färdig den första.

2009-07-07 @ 15:02:51
Postat av: Erika

Din blogg går inte alls på tomgång. Det har aldrig varit mer spännande att öppna en blogg! Varje morgon jag slår på datorn så undrar jag "Har Erika fött Läppen ännu?". Förresten, tänk om det tar flera dagar innan du skriver om din födsel för att du har annat för dig... då måste du låta nån annan gå in på din blogg och meddela oss nyfikna!

2009-07-07 @ 16:37:11
Postat av: erika

haha ja det kanske blir värre sen om några månader när jag är helt uppslukad i ungen och bara visar hur den ser ut och berättar om vad den gör hela tiden. Får se hur vi gör med uppdaterandet när den föds, blir nog paus någon dag eller så iallafall. :)

2009-07-07 @ 16:49:37
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits