bada bebis



Bada var inge kul. Alla andra bebisar får ju plats i diskhon så vi körde också på det men Set var alldeles för lång! Vi fick knyckla ihop honom till en liten boll för att öht kunna doppa honom, med surminen som resultat. Det var mycket skönare att komma upp och få kläder på sig. Nästa gång får det bli badbaljan.

Annars flyter dagarna ihop och så fort vi har stigit upp är det nästan dags att gå och lägga sig igen. Vi ska iallafall hinna äta middag och se en film innan det är dags. Imorgon är Set en vecka gammal men han är fortfarande väldigt liten. Det enda som ser ut att växa på honom är näsan. Han har nog ärvt min.

Kommentarer:
Postat av: Cissi

En liten gratulation till den söta varelsen från en tjugoårig Stockholmsbo som du antagligen inte alls har någon aning om läser din blogg. Men det gör hon, och tycker den är ytterst spännande :)

Postat av: Martina

Stor näsa ger karaktär /hon med en ganska stor kran

2009-07-23 @ 21:44:17
Postat av: erika

Tack Cissi! Så kul att få veta vilka som läser!



Martina: eller hur!?

2009-07-23 @ 23:02:16
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Malin

Det där med diskhobad tycker jag funkar allra bäst sen, när de sitter upp. Eller så har vi en mindre diskho än alla andra för våra ungar har inte heller fått plats?

2009-07-24 @ 08:13:03
URL: http://hemligamalin.wordpress.com
Postat av: Malin

Den där tredje bilden är ju förresten alldeles gudomligt söt. Aaaaw!

2009-07-24 @ 08:20:26
URL: http://hemligamalin.wordpress.com
Postat av: Ebba

Vill också passa på att gratta er båda till supersöta bebisen, är så sugen på bebis själv när jag ser bilderna, ahhh! Jättekul att allt gick bra. /Ebba som följer din blogg sedan länge.

2009-07-24 @ 11:19:27
URL: http://toccata.livejournal.com
Postat av: Malin (Eriks syrra)

Äntligen har jag fått tillgång till ett bredband och därmed till setbloggen. Idag fyller Set en vecka. Grattis! Snart ska jag ringa gammelfarmor och rapportera. Kul att allt är så bra, jag måste säga att jag blev typ sådär yogalugn efter att ha träffat er förra helgen ( okej, jag har bara avrit på yoga tre gånger). Harmoni. MMMM. Dessutom får jag nostalgikickar en masse genom att se mina barns gamla bäbiskläder på bild. Härligt att de kommer till användning. Tusen kramar. Förresten, De äldsta kusinerna tvistar huruvida SEt är mest lik Yoda eller ET....

2009-07-24 @ 18:51:42

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits