Möllevångsfestivalen


Just ja, måste rapportera också från Möllevångsfestivalen. Vi tog en runda när vi hade varit och handlat innan ikväll. Utanför Ica gick det stora karnevalståget och spelade sambatrummor så högt att jag fick hålla för öronen på Set. Han brydde sig inte nämnvärt, sov mest. När vi rundade Simrishamnsgatan och klev in på Kristianstadsgatan var det ganska lugnt men bakom hörnet vid Glassfabriken skedde det som fick bägaren att rinna över. En kvinna stod invirad i svarta plastsäckar från topp till tå. Hon doppade huvudet i röd färg och stod sedan och dunkade det in i en stor målarduk som satt uppfäst på väggen. Den typen av performance ger mig både rysningar och kalla kårar. Där fick det vara nog, sa vi, och gick hem.

Kommentarer:
Postat av: LillaFröken

då gick ni samtidigt som oss där vid ica på möllan. :)

Postat av: Kristin

Haha, tur att du inte såg "1001 sätt att leva utan att arbeta" senare på kvällen. Det var horribelt och jag trodde jag skulle bli tvungen att springa till skogs.

2009-07-26 @ 11:22:02
URL: http://volpina.blogg.se/
Postat av: torbjörn

jag håller på att bli knäpp här i kina för facebook är blockat. jag är helt avstängd från resten av världen med andra ord. tack jävla uirgier för att ni fixade det.

2009-07-26 @ 17:01:34
Postat av: erika

haha, fint att du väljer min blogg för att förmedla detta. Kan meddela att facebook är jäkligt dött idag, nästan ingen är inne. Du missar inte mycket, alltså. Hur har ni det annars?

2009-07-26 @ 17:47:59
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits