navel

Alltså: jag är verkligen inte den som är den. Jag har rensat de äckligaste avloppen och bajsat på de vidrigaste bajamajorna och ätit mat ur soporna och det femte med det sjätte. Men en sak klarar jag bara inte av. Sets navel. Den får mig att vända mig bort och klökas en smula var gång jag ser den. Ännu värre när man måste tvätta runt den. Och Värst ikväll när den liksom nästan trillade av men ändå satt kvar. Jag trodde på allvar att jag skulle kräka och så fick Erik ta över. Nu låter jag som en riktigt stor tönt, jag vet det, och det vill jag inte. Jag kan bara inte hjälpa det. Erikas betyg: navel - tio tummar ner! Nu tänker jag visa er alla vad jag snackar om. Jag vägrar vara ensam om det hemska. Vassego. Stora bilder tänker jag dessutom lägga in så ni inte kan välja att inte klicka upp dem:


Blörk

Kräk och blörk

Aaaaah, färdit. Bara en söt pyjamaspojke kvar.

Kommentarer:
Postat av: Erika H

ÖÖÖÖÖÖRRRRK!! Tack för den du...

2009-07-28 @ 00:22:57
Postat av: annika(fd bivil)

visst är navlar läskiga, agnes navel blev näst intill infekterad eller något så den luktade lite illa också, tack o lov satte bvc tanten på en kompress som naveln ramlade av i..så slapp man ha naveln i avramlades i handen...navel=ganska ful, Set=väldigt fin

2009-07-28 @ 06:46:52
Postat av: Ebba

Blää! Men som tur är är det övergående.. Men jag har alltid undrat: Är det hur barnmorskan/sköterskan klipper av navelsträngen som avgör om det blir en inåtnavel eller utåtnavel? Och hur "djup" den blir om det är inåtnavel? Jag har alltid trott det, men hela min familj har inåtnavel (djup, ej stor och grund), och vi har ju fötts på olika ställen. Kanske är det genetiskt hur naveln läks/utvecklas? Spänningen är stor: Hur blir naveln när vi får barn?

Postat av: Malin (Eriks syrra)

Har du ätit mat ur soporna? Vad säger BVC-sköterskan om derå?

2009-07-30 @ 15:06:34

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits