36+2



Dagens händelser i ordning:

- Steg upp vid sju, tog bilen till Håstad och jobbade där för sista gången. Har nu sommarlov, höstlov, jullov och vårlov. Om allt går bra och barnet inte spontandör vid födseln alltså. Känns bra, nu kan jag ta det lugnt och slippa tänka på att stiga upp tidigt nåmer innan Läppen kommer. Aahhh.

- Gick på utbildning om föräldrapenning på försäkringskassan. Bild nummer två illustrerar vad jag fick ut av det, ungefär. Det är ju helt omöjligt att veta årsinkomst när man varit lite arbetslös, jobbat heltid tre månader, studerat samt jobbat halvtid. Suck. Egentligen borde jag väl få samma dagpenning som jag har på akassan, men jag kan ju tänka mig att byråkratisverige inte kan samverka och fixa det snabbt och lätt. Ska ringa imorgon och försöka ta reda på besked tänkte jag.

- Ny magbild. Nu är det nära. Jag undrar dock mest hur jag kunde få världens mest utstående rumpa bara sådär. Eller har jag alltid haft det? Hm..

- Sist men inte minst fyller syster B år idag! OCH hon har börjat blogga lite då och då, vilket jag uppskattar möed. Den finns här. GRATTIS!

Kommentarer:
Postat av: Bea

Alltså, jag blev stum av förvåning då jag fick grattis-sms av dig redan 07.27 i morse! Fast sen tänkte jag att du MÅSTE jobba, det var den enda rimliga förklaringen... :)

Postat av: Elisabeth Svensson

Nu är det verkligen inte långt kvar. Gud så spännande.

Till vilken dag är det uträknat?



2009-06-04 @ 09:06:10
Postat av: erika

28/6 sa de på ultraljudet. Jag tippar senare, vissa tippar före.. Spännande!

2009-06-04 @ 11:02:12
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Malin ( Eriks syrra)

Nu ser jag verkligen fram emot att bli faster. Tänk att min sida kan producera kusiner! På the others sida bara sprutar det ut sådana, nämligen.



förresten ska du inte ta hlt semester. ajg kommer nog bli institutionsansvarig och därmed behöver jag köpa in en del böcker som jag vill diskutera med dig. Dessutom finns det en inkompetent skolbiblotekarie ( egentligen en lärare som inte funkar och som skiter fett i biblioteket, så länge allt ser fint ut) och en outnyttjad inköpsbudget till bibblan som jag nog får härja fritt med om jag.

2009-06-04 @ 19:31:13
Postat av: Malin ( Eriks syrra)

om jag vill, skulle det vara!

2009-06-04 @ 19:32:24
Postat av: Kristin

Om barnet skulle spontandö skulle du nog få bli sjukskriven.

2009-06-04 @ 23:45:06
URL: http://volpina.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits