BF - eller saker man kan göra i väntan på att föda barn


Nä minsann det blev visst inget barn idag. Nu har magen blivit platt igen och de är nio månaderna var visst bara ett lur av gud. Tänk om det hade varit så, att bara en dag fanns till förfogande för födsel och sen fick man skylla sig själv om det inte blev något. Nä magen är kvar och Läppaskrället verkar trivas trots att hanhon fått utstå vild badlek i havet idag när vi var i Klagshamn och badade på ett djup som lämpar sig mycket väl för sådan. Det blev både volter, kullerbyttor och snurr under vatten. Och en hjälteinsats där jag rusade efter en badboll som flöt iväg. Ok, den verkliga hjälteinsatsen var nog killen som simmade snabbt som attan efter en gummibåt med två grabbar i som inte fattade hur man skulle paddla. De hann flyta iväg rätt långt innan badvakten till och med fick köra ut och hämta dem. Killen som simmade var sjukt trött när han kom tillbaka så det känns ok att jag stod över den insatsen. På stranden beslutade vi oss för namn på Läppen om det blir en pojke. Fullständigt med mellannamn och allt. Det får vara en hemlis tills han är född, om det nu är en han. Annars får det ändå vara en hemlis. Hehe. Lite spänning ska det väl vara.

Vi har även hämtat tvättmaskinen som vi köpt av vänner. Liten och smidig men tung som satan så den får ligga i bilen tills någon hågad hjälper till att bära upp den. Sen handlade vi när vi var sketahungriga båda två vilket resulterade i både maränger och kolasås. Obs, jag valde inte marängerna. Tycker sådana är ganska tråkiga faktiskt.

Sist men inte minst en bildkavalkad av alla djur som varit här idag. Billy var på sitt allra suraste humör när Sillen kom imorse. Det resulterade i både förföljelse och trakasserier. Lillsill är en av de snällaste och lugnaste hundarna som finns och ändå skulle Billy på'na. Taskigt. Murre å sin sida låg och pöste på den lånade byrån. Men mjukare fötter får man leta efter.


Kommentarer:
Postat av: Erika

Ja, tacka Gud för att du har fler dagar på dig att föda! Vad händer nu med din bebis-nedräkning? Kommer den att visa negativa dagar? Förresten, visst är det konstigt att nu kommer Läppen att vara yngre än vad hanhon skulle vara? Jag menar... bara för att Läppen ligger i magen så är hanhon ju inte yngre. Hmm... ändring av födelsedagssystem? (Förstår nån överhuvudtaget vad det är jag försöker säga?)

2009-06-29 @ 06:40:30
Postat av: kari

Ja, nu får man förvänta sig att ungen börjar le redan tre veckor gammal, etc. Dvs motsatsen till barn som är för tidigt födda som orättvist råkar bli sena i utvecklingen fastän de egentligen är tidiga.

2009-06-29 @ 09:40:35
Postat av: erika

Haha ja Erik, jag fattar vad du menar. Jag tror det jämnar ut sig till slut. Man tänker ju inte så mycket på åldersskillnad tex när man är 27 eller när man är 52. Kolla Uffe Lundell som blir ihopa med tjejer som är 33 år yngre! :)



Räknaren däremot är kass och börjar nu säga att det är en dag kvar. Tickar alltså uppåt. Jag får nog ta bort den.

Postat av: erika

eh, Erika menar jag ju. :)

2009-06-29 @ 12:36:45
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Marika

Men det heter ju FödelseDAGEN. & inte kan man väl bli yngre eller äldre än den?? Det är ju dagen man föds oavsett hur lång tid det går fram&tillbaka...

2009-06-29 @ 20:41:07

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits