måndag?


Ser ni kalaskulan? Snacka om att Karis mage kommer vara en liten liten plutt i jämförelse när jag är i nionde månaden! Har börjat få ont i ryggen så smått och jag tror att det börjar bli dags för ryggträning rätt omgående. Jag är ledig idag och imorgon pga studiedag på skolan. Härligt för mig. Firade det med att sova till klockan tolv. Det var väl inte riktigt planen, men har man nya lakan och en nyduschad kropp är det så lätt att stocksova. Körde en vända till Håstad för att veta vägen på onsdag, det var verkligen den sötaste lilla byn man kan tänka sig. Även om fyra timmar i veckan känns väl lite.

I fredags kollade vi på ett hus på Österlen. Det var ett döfint litet hus som jag älskade. Erik var dock alldeles för lång för att kunna leva ett drägligt liv däri så det blev ett nej tack och adjöss. Synd. Jag tror nog ändå att en flytt passar bäst till hösten eller nästa vår med tanke på våra finanser just nu. Skulle så gärna vilja släppa ut katterna på grönbete till sommaren bara, men de får stå ut med inomhuset ett tag till.

Dagens sjukaste: Henny har varit på BVC och mätt sig och är nu exakt en meter kortare än mig. EN METER. Jag är bara 27 år äldre än henne, borde jag inte vara liite längre isf?!

Kommentarer:
Postat av: Bea

En meter?? Hahaha, det låter verkligen galet!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits