Att boaI gravidböckerna står det att man nu börjar boa sitt hem för att slippa ha så mycket att göra sen när barnet är fött. Att rensa ut och slänga, städa skåp och göra plats. I min värld innebär boa att flytta saker från ett ställe till ett annat och på så vis få känslan av att det är rensat. Trots att de stora högarna bara hamnat på något annat ställe, alltså. Igår boade vi lite i vardagsrummet. Väggen fick ett nytt tyg, katternas träd flyttade, sängen fick ett nytt överkast och orgeln (som väntar på att slängas. Om någon vill ha den är det bara att komma och hämta!) bytte plats med gungstolen. Urtjusigt tyckte vi, och vägrar se åt det håll dit högarna nu hamnat. Vi enades om att vi, trots att vi bor på största ytan bland vännerna (utom B&H), har alldeles för lite plats och att vi MÅSTE köpa hus snart. För var ska man förvara en racercykel när man helt plötsligt måste få plats med ett skötbord? Och var ska man förvara sina instrument när man måste ha plats för en barnvagn? Var ska man förvara två flyttlådor med barnkläder om man inte ens har plats för sina egna kläder? Svåra frågor på Falkenbergsgatan 11 fem trappor upp. Imorgon är det dags för ultraljud nr 2 och har vi tur får vi se om kroppen växt ifatt läppen på Läppen. Har vi otur ligger'na och glor in i min mage. Hur kul det nu kan vara. Håll tummarna!

Kommentarer:
Postat av: Helena

Håller tummarna! Ses hos E på torsdag!

2009-05-05 @ 12:38:50
Postat av: annika(fd bivil)

skötbord är överskattat byt i sängen, barnvagn nämen lilla gumman använd bärsjal tar mindre plats...äh ni löser det skall ni se

2009-05-05 @ 17:33:10
Postat av: erika

Haha men nu har vi ju fått en hel drös med saker, och de måste få plats även om vi sjalar och byter i sängen. :D

Postat av: Malin ( Eriks syrra)

det är bara att hutta litta mög

2009-05-05 @ 18:06:06
Postat av: erika

ja det är ju bara rysligt synd att man inte har ett fräsigt utrymme under balkongen att hutta litta mög på... hoho

2009-05-05 @ 18:08:37
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Kristin

Jag ställer gladeligen upp på att komma hem till er och rensa ut allt jag tycker ska bort. Någon dag när ni inte är hemma och kan hindra mig kanske? Då skulle Läppen få ett eget rum, så mycket kan jag säga.

2009-05-05 @ 22:26:44
URL: http://volpina.blogg.se/
Postat av: erika

Läppen får inget eget rum! Vi ska bo alla fem i en stor säng och vara lyckliga i resten av våra dagar!

2009-05-05 @ 23:24:39
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits