Hänt sen sist

Inatt sov Otto och Clary över hos oss. När vi vaknade idag hade Otto tuggat i sig två av Sets bajsblöjor. Alltså, hur tänker man om man är en hund och gör sådant? Eller är bajs gott i hundvärlden? Det är kanske värsta delikatessen. Vi åkte till Ikea för andra gången på nya stället igår. Utan att dricka kaffe. Det sjuka var att när vi var på väg därifrån (kl halv sex en fredagkväll) var det en skitlång kö med bilar som var på väg till stället. Orka! Idag har vi varit på kalas i Falsterbo men oturligt nog lämnades kameran i bilen hela kalaset, så bilden får bli från gårdagskvällen. Gårkvällen? Igårkväll. Då drack vi vin och skvallrade tills klockan var två på natten. Gissa om jag är trött nu. Ja = rätt. Gissa om vi behöver städa bokhyllan. Ja = rätt. Gissa om vi nånsin kommer att göra det. Nej = rätt.

 

Obs: bilden på jesus och korset till höger är tagen i Litauen på korskullen och är så kallad kitsch. Vi är bastarder och hedningar hela bunten. Speciellt katterna.


Kommentarer:
Postat av: Malin

Ja, vad ska jag säga, vi har lärt oss att slänga våra bajsblöjor på, för hundar, oåtkomliga ställen. Kissblöjorna också för den delen. Vad är det med hundar?

Postat av: Marika

ååå Söt Otto!

Tror ingen skulle ta er för hederligt kristet folk även om du inte hade förklarat. ;) Haha

2009-10-25 @ 08:56:49
Postat av: Kristin

Men det är väldigt konstigt att de äter bajs. Vad finns det för naturlig funktion med det liksom? Det är ju inte mycket näring i det. Sen undrar jag: får man dricka vin och champagne när man ammar eller tar du bara ett glas?

2009-10-26 @ 00:33:42
URL: http://volpina.blogg.se/
Postat av: erika

det är lite olika med det där, ändras från år till år hur mycket man ska och får dricka. Jag tar väl mest "ett glas" men är inte så himla nitisk då barnet bara får i sig en pyttepromille genom mjölken. Jag dricker mig absolut inte berusad iaf!

2009-10-26 @ 09:33:11
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Malin ( Eriks syrra )

Haha. Bajsblöjor + Otto = sant.



I morse sa Lydia nåt blöjkul. Hon hade för andra natten i rad sovit utan att kissa i blöjan. Så hon tog av sig den, vek i hop den prydligt och la den på en hylla i badrummet "så inga ugglor flyger in i den".

2009-10-26 @ 11:33:50
Postat av: svärmor

hahaha, Malin, tacka Lydia för dagens goda skratt, var FÅR barn allt roligt ifrån?

2009-10-26 @ 15:06:51

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits