Hos doktorn 2

Dagens vackraste blad

 

Och så var det dags för återbesök hos doktorn (som nog mest är Little Grey). Ultraljudet i huvudet såg ju fint ut  men efter att ha talat med nån specialistläkare tyckte hon ändå att vi skulle på ett ultraljud till. Denna gång ska de kolla om det har blivit en blödning i en muskel i nacken vid födseln och nu antingen ärr av det eller nån sträckning. Jisses vad de ska. Jag som faktiskt är en av de få som gillar att vara på sjukhus (ta i trä - jag vill alltså inte bli sjuk eller att någon jag känner eller att någon alls ska bli sjuk. Jag bara gillar atmosfären) tycker det är rätt festligt.

 

Idag var det även Eriks träningsdag. Jag har måndag och onsdag och han tisdag och torsdag. Dock säger Olof att de ska ha måndagar de med, typ lite senare på kvällen för de ska träna tre dagar i veckan för att det ska "ta". Hur fubbigt är inte det?! Ska jag bara få två (nej, jag tänker inte träna på helgen. På helgen är det familjetajm) och de tre?! Nej min liv och kniv. (Dock LÄR de ju (ehrm vi alla) bara hålla uppe träningen i högst två veckor innan vi blir förslappade igen, så det är kanske inte lönt att bråka om saken. Nu: te och karra. (Ja, det är samma burk fortfarande).

 

Förresten, jag måste också berätta. Set fick brev från skatteverket idag. I brevet stod att de nu har beslutat att Set måste heta Svahn i efternamn. Gissa varför? Well. För att NÅGON inte ringt familjerättsbyrån, eller vad det heter, och bokat tid. Vilket alltså betyder att NÅGON inte bevisat att han är far till barnet senast tre månader efter födseln. Vilket alltså betyder att Set rättsligt inte har någon pappa. Och kom nu inte och skäll på mig för detta, det är inte mitt ansvar att hålla koll på en sådan uppenbar PAPPAGREJ.

 

Bonusbild: sjukhuset som 70-talet ringde och ville ha tillbaka, samt krigsbärselen med tillhörande moder och barn.


Kommentarer:
Postat av: mormor

set SVAHN??? vem är det? Näe, det GÅR ju inte, det blir ju en helt annan liten gosse!

2009-10-28 @ 07:28:00
Postat av: Martina

HAHAHAHAHHAHAHA! Det där är jävligt typiskt Svahn/Loman, hade inte Settan ploppat ur dig hade du lätt kunnat göra samma sak.

2009-10-28 @ 08:46:53
Postat av: kari

Ja själv blev jag i alla fall kallad till den där familjerättsbyrån, blev inte ni det?

2009-10-28 @ 16:01:48
Postat av: kari

Alltså fick hem papper med telnr att ringa. Aha, det har alltså ni med fått men inte gjort något åt saken. Aha.

2009-10-28 @ 16:02:40
Postat av: annika(fd bivil)

MEN, nu ser ni till att genast gå till familjerättsbyrån!!!! annars får ju inte erik rätt till lilla settan hur blir det då med pappaledighet och annat..

2009-10-28 @ 17:57:24

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits