lök

Fina grajor från Edenryd

 

Ja alltså nu har det gått så lång tid sedan jag senast bloggade att jag inte längre minns vad som hänt. Igår såg jag Leonard Cohen. Han är 76 och ändå hot som satan. Det är märkligt. Det var en fin konsert, om möjligt lite väl "vuxen". Ni vet, alla sitter ner HELA TIDEN och ställer sig folk upp för att klappa händer så varar det bara en kort sekund innan alla sitter ner igen. Och alla är tysta hela tiden. Och liksom klappar artigt. Ja nä det är då inte som de vanliga rockkonserterna som jaaaag är van vid. Nå. Fin var han.

 

Sen har vi passat sillen och varit i Edenryd och haft kusin- och farmorträff och så har Set börjat sova i egen spjälsäng (det tog en dag innan Mörepöre hade kissat på hans lakan. Kattsatan.) Annars drömmer vi vidare om allt det där med livet. Jobb, pengar, bil, hus, framtid och sånt. Som man kan drömma om när man är fattig och inte har något av det. Ikväll är Erik ute och svirar med sina syskon så jag planerar att lägga mig tidigt och sova länge. Ojdå, nu har visst klockan redan blivit elva. Och jag som är hungrig med. Attans bövelens bananer. Aja, haaaj.


Kommentarer:
Postat av: Linnea.

Fast man kunde ju inte klappa eftersom dom hade 3-årsanpassat ljudnivån på konserten. Så fort man började klappa hörde man ju inte musiken. Kässt tycker jag!

2010-08-09 @ 11:18:39
Postat av: erika

Fast just det tyckte jag nog var ganska behagligt. Slapp man ha öronproppar liksom. :) Jag är nog lite halvpangsjonär i smyg..


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits