strumpvante



Ute är snö och kyla. Bortsett från en massiv julklappsinsats i helgen håller vi oss mest hemma i värmen. Set har börjat med en konstig grej. Varje morgon när vi ätit frukost skuttar han iväg och letar upp skruvmejseln. Sedan tar han bestämt av sig sin ena strumpa och sätter den på högerhanden, varefter han tar skruvmejseln och börjar skruva på diverse saker. Alltså: har han sett någon skruva med handskar på? Är skruvmejseln klibbig och obehaglig att hålla i? Är han bara alldeles knäpp? Svaret står skrivet i stjärnorna.

I fredags var vi på kontroll på MVC. Magen var 25 cm och lillhjärtat pickade på. Järnvärdet på mig var 111. Damnit. Nu blir det Niferex igen.. Nästa gång jag ska dit är det glukosbelastningsgrejen. Det blir den 13/1.

Nu slår vi in julklappar och kollar på This is England, serien. Så jäkla fin. Årets bästa. Set sover, men varje kväll innan pyjamasdags klär jag av honom och så har han springstund. Han älskar det. Springer fram och tillbaka och runt soffan. Sen snurrar han lite och försöker hoppa. Det kan han inte. Då tar han snigeln som har ett snöre och kör den fram och tillbaka och runt soffan. Sen somnar han gott. Världens sötaste Set.

Nä om man skulle jobba på en årssammanfattning, blev inspirerad av Jennie. Hold on.

PS:
Konstigaste händelsen under dagen - när Erik traskade in i en affär och sa "en Iphone tack!" (Jag menar, HAN?? En IPHONE?? Sjukt påverkad av arbetskamraterna I say.)
Roligaste händelsen under dagen - När vi gick över ett övergångställe och en bil stannar, föraren öppnar dörren och skäller ut oss för att vi inte varit försiktiga då det är halka, (Det är väl dock HAN som skulle vara försiktig? Vi började alltså gå när han var ca 50 m bort), och Erik avslutar konversationen med att ropa "SKIT PÅREJ, GUBBSTRUTT!!

Kommentarer:
Postat av: Bea

En iPhone?? Han?? Jahaja, så mycket för det gnället på Apple, han är alltså en hycklare, den gode Erik..! :)

Postat av: Erik

Jag önskar mig numer en såndär upplevelsejulklapp.

Om ni slog upp ett större kors i trädgården med en korsfäst ipodd så kunde jag få krypa dit.. kanske..

2010-12-20 @ 08:30:22
Postat av: Jennie

TACK erika vad fint sagt:) God Jul på er & gott nytt år. Jag hoppas vi kommer ses någon gång då! Om inget annat ska vi ju vara mammalediga samtidigt:) Kramhej

2010-12-20 @ 09:18:10
URL: http://salmiakatfolket.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits