6 mån

Idag fyller Set 6 månader! Han poserar här fritt på temat "spiritual hands" i sin nya cykelhjälm som vi fick i julklapp av Kari. På sin 6-månadersdag lärde han sig nästan att krypa. Eller, han reste sig alltså nästan helt upp på armar och knän när han låg ner. Snart så. Och så ska man ju fira med någonting gott att äta, så vi slog till med att premiära kött. Det gillades kanske inte, men vi ger inte upp. Några smaktillfällen till så sitter den nog.

 

Annars är han världens bästa bebis. Han är glad nästan jämt, han är sötast i stan och han älskar när vi sjunger sånger och läser böcker. Han har bajsat på pottan en gång (blir så nasty med hårdbajs i tygblöja, lättare för själen att sätta honom över pottan när det är dags) och utom att han väcker oss alldeles för tidigt om morgonen så ger jag "att ha bebis" tio av tio brödrostar. Kanonkul!


Kommentarer:
Postat av: Kristin

Ja han verkar faktiskt vara världens bästa!

Postat av: Clary

Mmmm....världen bästa....puss från Farmor

2010-01-17 @ 23:32:23
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Erika H

Hur vet man när det är dags att bajsa? Blir han röd i ansiktet då eller hur funkar det?

2010-01-18 @ 00:22:17
Postat av: erika

haha japp röd i ansiktet, spänd i hela kroppen och får en extraordinärt rolig min när det är dags. Gutturala läten förekommer ibland. Bea skrattade på sig när det var dags. Jag fick hålla mig, som den ömma moder jag är.

2010-01-18 @ 10:43:57
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: kari

Potta!

2010-01-18 @ 14:48:14
Postat av: isabelle

grattis set! om det var jag som fyllde år/viktig månad skulle jag önska mig ett skitlångt (no pun intended) inlägg om tygblöjor! (hint) har ni haft det sen han var mini? vad har ni för sort (har fattat att det finns massa olika typer med olika + och -)? jag vill veta allt!

2010-01-22 @ 19:32:45
URL: http://isabelle.svartvit.com/blog

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits